.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 16:01

Τα προϊόντα της MotoGadget στo Speedyshop

H MotoGadget για χρόνια είναι συνώνυμη των κορυφαίας ποιότητας ψηφιακών και αναλογικών πολυοργάνων και καινοτόμων αξεσουάρ μοτοσυκλέτας.

Στην εποχή των cafe racer και των custom μοτοσυκλετών δεν θα μπορούσε να λείπει από την ελληνική αγορά μια εταιρεία σαν την γερμανική MotoGadget!

Διαθέσιμα στο Speedy - Α.Σ. Ρουσιανίδης, μια σειρά από αναλογικά και ψηφιακά όργανα, ηλεκτρονικά smart gadget διασύνδεσης οδηγού-μοτοσυκλέτας, διακόπτες, καθρέφτες κλιπ-όν και φλάς τιμονιού, κατασκευασμένα με γνώμονα την υψηλή αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές!

Βρείτε τα εδώ: http://www.speedyshop.gr/index.php?id_product=7309&controller=product&id_lang=2

SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ
Τηλέφωνο: 210 77 79 252
www.SpeedyShop.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

MotoGadget logo

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 16:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CFMOTO Test Ride Events Ducati DesertX - Τα επίσημα αξεσουάρ »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon