.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 16:17

Triumph Beeline - Kομψό σύστημα πλοήγησης

Η Beeline προχώρησε σε συνεργασία με την Triumph, δημιουργώντας ένα πανέμορφο όσο και λιτό σύστημα πλοήγησης, σχεδιασμένο ώστε να δένει στιλιστικά με τη μοτοσυκλέτα στην οποία εφαρμόζεται.

Πρόκειται για μια μικρή στρογγυλή συσκευή, που εφαρμόζει με ασφάλεια σε μια βάση που βρίσκεται μόνιμα στο τιμόνι, και συνεργάζεται με το smartphone του αναβάτη, κατευθύνοντας τον με απλές οδηγίες που εμφανίζονται σε μια στρογγυλή LCD οθόνη.

Η μεταλλική κατασκευή του Triumph Beeline είναι αδιάβροχη, με πιστοποίηση IP67, και ανθεκτική στους κραδασμούς. Πάνω του, έχει χαραχθεί με laser το όνομα και το λογότυπο της Triumph.

Η χρήση του Triumph Beeline είναι εύκολη, με τον αναβάτη να κατεβάζει δωρεάν το Beeline app, να συνδέει τη συσκευή με το smartphone του, επιλέγει τον προορισμό και τη διαδρομή του, και πιέζει «go», χωρίς να χρειαστεί να βγάλει τα γάντια του.

Η οθόνη είναι ευκρινής σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, με τον αναβάτη να μπορεί να επιλέξει μεταξύ δυο μεθόδων πλοήγησης: Route, που παρέχει turn-by-turn πλοήγηση, και Compass, που επιτρέπει στον αναβάτη να ακολουθεί μια απλή ένδειξη πυξίδας (βελάκι) που του δείχνει τον σωστό δρόμο.

Η Triumph Beeline παρέχει υπηρεσίες πλοήγησης τόσο στη Βρετανία, όσο και στην Ευρώπη, στις Η.Π.Α., στον Καναδά, στην Αυστραλία και στην Ιαπωνία.

Το μενού παρέχει επιπλέον πληροφορίες στον αναβάτη, όπως trip computer, ρολόι, διαμοιρασμό της διαδρομής, εισαγωγή διαδρομής με αρχείο GPX, κ.α.

Η συσκευή έχει αυτονομία 30 ωρών, ενώ φορτίζει μέσω USB θύρας. Έρχεται με εγγύηση 2 ετών, και με δωρεάν χρήση του app εφ’ όρου ζωής.

Ως ενδεικτική τιμή, το Triumph Beeline διατίθεται στη Βρετανία στις 199 λίρες Αγγλίας, ήτοι 231 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon