.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 09:17

Άνοιξε το νέο Central Store της ΚΤΜ

Η νέα μοτοσικλετιστική σεζόν ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ειδικά για όσους ονειρεύονται να αποκτήσουν μια μοτοσικλέτα, της γκάμας των εταιρειών που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η K-MotorsSouthEastEurope. Η Ελληνική εταιρεία άνοιξε ένα νέο κατάστημα στο οποίο εκτίθενται οι μοτοσικλέτες των εταιριών KTM, HUSQVARNA, GASGAS αλλά και αυτές της BAJAJ. [Δελτίο Τύπου]

Τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες πλαισιώνει μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν πλήρη εξοπλισμό για κάθε αναβάτη, πολλά αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα, αλλά και αμέτρητα διακοσμητικά, «έξυπνα» επιλεγμένα για κάθε φίλο των δύο τροχών.

Η νέα διεύθυνση του KTMCentralStore είναι Λ.Φιλαδελφείας 161, 136 71, Αχαρνές, με πολύ εύκολη πρόσβαση από την Έξοδο 7 της Αττικής Οδού. Το τηλέφωνο του καταστήματος είναι 210 5540 640, ενώ το email επικοινωνίας είναι το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι τις αφίξεις των νέων μοντέλων, τις διαθέσιμες μοτοσυκλέτες test ride και να μάθετε τα τελευταία νέα των εταιριών στην επίσημη σελίδα του καταστήματος στο Facebook.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon