.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010 10:28

Beta RE 125

 

Tιμή προσφοράς

 



Το πιο αξιόπιστο, ποιοτικό και πολυχρηστικό μικρό ψευδοεντούρο της αγοράς, τώρα προσφέρεται σε νέα μειωμένη τιμή 2.890€.
Με έκπτωση 250€ το Beta RE 125  τώρα κοστίζει 2890€ και προσφέρει μία νέα λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη αλλά και για τις εξορμήσεις πέρα από αυτή.

Με επαρκείς  χώρους για 2 άτομα, ποιοτικό  εξοπλισμό (λάστιχα Metzeler, εμπρός-πίσω δισκόφρενα με γραμμές υψηλής πίεσης, αλουμινένιο σιγαστήρα, πλαστικά υψηλής αντοχής) και φυσικά τον αξιόπιστο και πολύ οικονομικό κινητήρα της Minarelli  3,5 λτ./100χλμ.) σε συνδυασμό με ένα πλαίσιο που εξασφαλίζει κορυφαία οδική συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες, το RE125  αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της κατηγορίας του.

Το RE 125  μπορείτε να το βρείτε στο Dirtystore-Μαραγκουδάκης,  στο GRC-Powerfactory,  στον Μανώλη Κρητικό αλλά και στην Παντροχική-Μιχαηλίδης αλλά και στο Μοτο Βασιλόπουλο στο Αίγιο.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και test-ride, επικοινωνήστε με τον επίσημο εισαγωγέα  της Betamotor  στην Ελλάδα,  'The FUORISTRADA Co.'.

Δημητρακοπούλου 29,   117 42,  AΘΗΝΑ
Tηλ: 210 9211877
www.betamotor.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 13:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προσφορές Motoaction Yamaha X-Max 250 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon