.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 08:33

Orcal Astor 125i Euro 4 2018 – Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

 

Με ηλεκτρονικό ψεκασμό και βελτιώσεις στα σημεία

Για το 2018, η Γαλλική Orcal αναβάθμισε την γκάμα της με το νέο Astor 125i Euro 4, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά , από την εισαγωγική εταιρεία "Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος" και τους συνεργάτες της.

orcal astor 125i euro4 2018

Η ανανεωμένη έκδοση της μικρής μοτοσυκλέτας της γαλλικής εταιρίας εξοπλίζεται πλέον με ηλεκτρονικό ψεκασμό της Ιαπωνικής MIKUNI, τόσο σε σώμα ψεκασμού, όσο και στην ECU, κάτι, που σύμφωνα με την εταιρίας, δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας.

Επίσης, η πέδηση είναι πλέον συνδυασμένη, με διαφορές, την τριπίστονη δαγκάνα εμπρός ηξ οποία ενεργοποιείται και με τη χρήση του ποδόφρενου.

Ακόμα, υπάρχουν και στη θέση των μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη, με στόχο να γίνει η θέση οδήγησης ακόμη πιο άνετη. Στο νέο μοντέλο επίσης, αυξήθηκε η ιπποδύναμη κατά έναν ίππο  (11 πλέον), χάρη στον ψεκασμό ενώ ενισχύθηκε και η απόδοση του κινητήρα στο χαμηλό και μεσαίο φάσμα λειτουργίας.

Η Orcal Astor 125i Euro 4 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 2.590 ευρώ.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας:

Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κωνσταντίνου Καραμανλή 10,

Θεσσαλονίκη, 54638

2310-813161

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 11:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon