.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 08:50

Brembo Racing 19RCS Corsa Corta - όπως στο MotoGP!

 

Μια πλήρως ρυθμιζόμενη μανέτα για για απαιτητικούς αναβάτες

 

Οι οδηγοί MotoGP χρησιμοποιούν τρόμπες φρένων με τρεις διαφορετικές επιλογές στη "ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ". Tώρα, με τη νέα Brembo Racing 19RCS Corsa Corta, μπορείτε να κάνετε το ίδιο!

Με το ρυθμιστή της Corsa Corta είναι δυνατό να επιλέξετε το "Σημείο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ" (Bite Point) δηλ. το σημείο από το οποίο θα ξεκινήσει η πέδηση, ως εκ τούτου, και την "αίσθηση φρεναρίσματος".

Η Corsa Corta δεν είναι μόνο μία 19RCS με νέο ρυθμιστή: οι μηχανικοί της Brembo εργάστηκαν με μια ομάδα σχεδιαστών και αναμόρφωσαν πλήρως την τρόμπα, τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και προς την εργονομία.

Η 19RCS Corsa Corta είναι πλήρως ρυθμιζόμενη για να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας:

1) Ρύθμιση του ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ σε 3 θέσεις (R-S-N) για να διαφοροποιήσετε και να χαρτογραφήσετε με ακρίβεια το πρώτο μέρος της διαδρομής της μανέτας, έτσι ώστε να έχετε την αίσθηση φρεναρίσματος που επιθυμείτε.

brembo corsa corta 1

  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ: Σημείο R = Race - η διαδρομή είναι στο minimum και τα φρένα είναι σε εξαιρετική ετοιμότητα.
  • ΣΠΟΡ ΘΕΣΗ: Σημείο S = Sport - η διαδρομή είναι μέτρια και η αίσθηση φρεναρίσματος λιγότερο επιθετική.
  • ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ: Σημείο Ν = Normal - η διαδρομή είναι η μέγιστη και η αίσθηση φρεναρίσματος ήπια.

brembo corsa corta 2

2) Ρύθμιση της ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ του ΜΟΧΛΟΥ με μεγάλο εύρος μέσω ενός κουμπιού click-by-click για να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

brembo corsa corta 3

3) Ρύθμιση της ΣΧΕΣΗΣ του ΜΟΧΛΟΥ με δύο εναλλακτικές: 18mm για μέγιστο έλεγχο ισχύος των φρένων και 20mm για μέγιστη ετοιμότητα του συστήματος πέδησης.

Η πρώτη παραγωγή θα αφορά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων της eXTra products.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 08:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube