.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 16:16

Yamaha YZF-R1M 2018 - Οι online παραγγελίες ξεκίνησαν

 

Δείτε την τιμή της μοτοσυκλέτας, και μάθετε πώς θα την αποκτήσετε μέσω διαδικτύου

 

Το σύστημα online υποβολής αιτήσεων αγοράς για το Yamaha YZF-R1M του 2018 τέθηκε σε λειτουργία στις 11 π.μ. (CET) την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 και η Yamaha δέχεται πλέον κρατήσεις για την μοτοσυκλέτα η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

yamaha yzf r1m 2018 8

Θυμίζουμε πως για το 2018, το YZF-R1M δέχθηκε βελτιώσεις στο σύστημα ελέγχου (Smart EC 2 ERS) των ηλεκτρονικών αναρτήσεων του, κέρδισε νέο… προγραμματιζόμενο shifter που λειτουργεί τόσο σε ανεβάσματα όσο και σε κατεβάσματα, βελτιωμένο wheelie control, νέα χαρτογράφηση και νέα γραφικά που αφήνουν το carbon του φέρινγκ περισσότερο εκτεθειμένο.

Οι προηγούμενες εκδόσεις του YZF-R1M εξαντλήθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και, για την έκδοση του 2018, η Yamaha συμβουλεύει όλους τους αναβάτες και τις ομάδες που ενδιαφέρονται να κάνουν την κράτησή τους στη διεύθυνση ΕΔΩ.

Η ενδεικτική τιμή του YZF-R1M 2018 για την Ελλάδα βρίσκεται στα 25.700 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Πώς θα παραγγείλετε το YZF-R1M 2018

yamaha yzf r1m 2018 4

Πώς λειτουργεί η διαδικασία παραγγελίας;

Κάντε κλικ στην επιλογή «Κάντε εγγραφή εδώ για την δική σας αποκλειστική YZF-R1M» και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα προσωπικά σας στοιχεία. Επιλέξτε επίσημο συνεργάτη και κάντε κλικ στα κουτάκια που ισχύουν. Στη συνέχεια, υποβάλετε τη φόρμα.

Θα λάβετε ένα email με το οποίο θα επιβεβαιώνεται ότι λάβαμε την εγγραφή σας. Επίσης, όταν υπάρξει διαθέσιμη YZF-R1M, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης της προσωρινής κράτησης.

Εκτυπώστε το email επιβεβαίωσης της προσωρινής κράτησης και επισκεφθείτε τον επίσημο συνεργάτη Yamaha της επιλογής σας εντός 14 ημερών, για να επιβεβαιώσετε την πρόθεση αγοράς και να οριστικοποιήσετε τη διαδικασία αγοράς.

Αφού λάβει την επιβεβαίωση αγοράς της YZF-R1M από τον επίσημο συνεργάτη, η Yamaha Motor Europe N.V. θα σας αποστείλει στοιχεία σύνδεσης, προκειμένου να εγγραφείτε για συμμετοχή στην εκδήλωση Yamaha Racing Experience, που θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2017, αποκλειστικά για κατόχους μοτοσικλετών 2018 YZF-R1M.

Η αναμενόμενη περίοδος παραλαβής της δικής σας αποκλειστικής YZF-R1M θα επιβεβαιωθεί από τον επίσημο συνεργάτη.

Yamaha Racing Experience (YRE) 2018 για τους κατόχους YZF-R1M

yamaha yzf r1m 2018 6

Όλοι οι πελάτες που θα αγοράσουν το YZF-R1M του 2018 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραστούν στην αποκλειστική εκδήλωση Yamaha Racing Experience που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018.

Η μοναδική αυτή εμπειρία θα καλύψει όλες τις σημαντικές πλευρές της προετοιμασίας και των ρυθμίσεων μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας και θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από σημερινούς και παλαιότερους αστέρες των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση ΕΔΩ. 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 16:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon