.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 11:53

Piaggio Hellas: Νέες προωθητικές ενέργειες

 

Έκπτωση σε ανταλλακτικά και δωρεάν έλεγχος

 

Μία νέα προωθητική ενέργεια παρουσίασε η Piaggio Hellas, η οποία μειώνει το κόστος αγοράς νέων γνήσιων ανταλλακτικών και μπορεί να συνδυαστεί και με έλεγχο στο δίκυκλό σας , χωρίς επιπλέον κόστος.

Η προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει:

-Παροχή έκπτωσης 20% επί της προτεινόμενης λιανικής σε όλα τα γνήσια αναλώσιμα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στις επισκευές εντός του συνεργείου

-Δωρεάν έλεγχο στάθμης υγρών (κινητήρα, παραφλού, φρένων, μετάδοσης) συστήματος πέδησης (τακάκια, δισκόφρενα) , ελαστικών, ηλεκτρικών (λάμπες φώτων, φλας κλπ.)

Η προσφορά ισχύει μέχρι 15.05.2017 και αφορά όλους τους κατόχους δικύκλων του Ομίλου Piaggio (Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi), που τα οχήματά τους έχουν ταξινομηθεί μέχρι την 31.12.2014.

Οι παραπάνω έλεγχοι και οι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως είναι δημοσιευμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Piaggio Hellas.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 12:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha Tracer 700 με δώρο 1.000 ευρώ Benelli: Νέες τιμές 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon