.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 17:39

Ήρθαν οι νέες εκδόσεις του BMW R 1200 GS

 

Rallye και Exclusive στην BMW Παναγιωτόπουλος

 

Δείτε από κοντά και περιεργαστείτε τις νέες εκδόσεις 2017, Rallye και Exclusive του γερμανικού on-off, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες στο κατάστημα της BMW Παναγιωτόπουλος.

Για πρώτη φορά, οι φίλοι της BMW Motorrad μπορούν να χαρίσουν σε μία BMW GS μία πιο έντονη πινελιά enduro ή στυλιστικής άποψης ανάλογα με τη χρήση της ή να παραγγείλουν τα πακέτα Rallye και Exclusive.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως η έκδοση Rallye του R 1200 GS έχει τις εξής διαφορές έναντι του βασικού μοντέλου:

-Σέλα Rallye, σπορ ζελατίνα, ψυγείο και προστατευτικό πλαισίου, φαρδιά μαρσπιέ enduro και ζάντες με διασταυρούμενες ακτίνες καθώς και επαγγελματική σπορ ανάρτηση και προαιρετικά ελαστικά με τακούνια.

• Καινοτόμες λειτουργίες από την τελευταία γενιά Dynamic ESA: πρόγραμμα αυτόματης απόσβεσης και ανάρτηση με αυτόματη ρύθμιση ύψους για μία νέα εμπειρία οδήγησης.

• Riding Modes Pro με DTC, Hill Start Control και τα νέα προσαρμοζόμενα προγράμματα Modi Dynamic Pro και Enduro Pro, προαιρετικός εργοστασιακός εξοπλισμός.

• Νέα προαιρετικά αξεσουάρ όπως προστατευτικά κυλίνδρων, μπαγκαζιέρα για δύο κράνη και αξεσουάρ προστασίας off-road όπως προστατευτικά ψυγείου και πλαισίου.

Δείτε από κοντά και την έκδοση Exclusive και ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά αλλά και τα στοιχεία του εξοπλισμού που την κάνουν ξεχωριστή.

Στην BMW Παναγιωτόπουλος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 19:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon