.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 12:11

Ιταλικές MiniGP αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Ohvale: ήρθαν στην Ελλάδα

 

Με φιλοδοξία για ενιαίο αγωνιστικό θεσμό με 4 κατηγορίες!

 

Οι κορυφαίες από πλευράς κατασκευής, επιδόσεων και τίτλων Ιταλικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Ohvale που συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν στο Ιταλικό και στο Ισπανικό πρωτάθλημα MINI GP από φέτος θα είναι διαθέσιμες και στην Ελλάδα.

H Ohvale Greece φέρνει την καλύτερη πρόταση παγκοσμίως για μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να μπουν στον χώρο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, προσφέροντας μια εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα πλαισιωμένη από ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών ικανό να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις.

Νέος Ενιαίος Θεσμός

Η Ohvale φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο ενιαίο θεσμό για την Ελλάδα με 4 κατηγορίες Μοτοσυκλετών όπου οι κινητήρες θα είναι όλοι ίδιοι και εργοστασιακά κλειδωμένοι για την μέγιστη διασφάλιση ενιαίας ιπποδύναμης, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα κλήρωσης των μοτοσυκλετών πριν από κάθε αγώνα στους αναβάτες. 

Το πακέτο υπηρεσιών της Ohvale Greece περιλαμβάνει την δυνατότητα ενοικίασης της μοτοσυκλέτας για προπονήσεις αλλά και για συμμετοχή σε αγώνα ενώ δίνει και την δυνατότητα αγοράς.

Παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη, αγωνιστική προετοιμασία και φιλοξενία στην τέντα της ομάδας ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φύλαξης - αποθήκευσης της μοτοσυκλέτας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ohvale Greece μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: www.ohvale.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 12:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέες τιμές Vespa 2017 Νέες τιμές Aprilia 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon