.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 08:44

Nέο αμορτισέρ Öhlins TTX Flow

 

Για μοτοσικλέτες Off-Road

 

Η Öhlins Racing AB, ειδική στις αναρτήσεις, γιορτάζει 40 χρόνια από την ίδρυσή της με ένα νέο, ριζοσπαστικό αμορτισέρ για μοτοσυκλέτες Off-Road, το TTX Flow.

Μετά από έρευνες και δοκιμές 2 χρόνων, το νέο TTX Flow είναι διαθέσιμο και σας επιτρέπει να οδηγείτε γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει απαράμιλλη σταθερότητα και πρόσφυση. Σχεδιάστηκε για αγωνιστική χρήση, αλλά συνιστάται και για τους αναβάτες που απολαμβάνουν την οδήγηση με τις χρυσές αναρτήσεις Öhlins και πραγματικά αισθάνονται τη διαφορά.

Tο αμορτισέρ διαθέτει νέο σύστημα πίεσης με βαλβίδα ελέγχου που το καθιστά ικανό να αντιμετωπίζει και να απορροφά εξαιρετικά γρήγορα τις πολλαπλές δυνάμεις που του ασκούνται ταυτόχρονα, διατηρώντας την ισορροπία στο πλαίσιο. Το TTX Flow είναι ένα μεγάλο βήμα στην τεχνολογία του μέλλοντος! Αυτό για τον αναβάτη μεταφράζεται σε πολύ καλό χειρισμό των αναπηδήσεων και των προσκρούσεων πέδησης (χωρίς σήκωμα του πίσω τροχού) και απορρόφηση των κραδασμών από βίαια χτυπήματα, κατά τα οποία η μοτοσυκλέτα πρέπει να παραμείνει σταθερή χωρίς να αισθάνεται ο αναβάτης τις ανωμαλίες της πίστας. Η αντίσταση στο τερμάτισμα έχει επίσης βελτιωθεί.

To TTX Flow υπερέχει σε όλα τα σημεία από κάθε άλλο προηγούμενο μοντέλο. Ρυθμίζεται εύκολα, σύμφωνα με τις ανάγκες της πίστας και του προσωπικού στυλ οδήγησης του αναβάτη. Το αποτέλεσμα γίνεται αμέσως αντιληπτό στην οδήγηση, καθώς μειώνει τους χρόνους εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες.

Θα αισθανθείτε ότι, η απόκριση της μοτοσυκλέτας είναι πιο γρήγορη, πιο ομοιόμορφη και πιο προβλέψιμη από ποτέ, αφού το TTX Flow δίνει ένα ομαλότερο ρολάρισμα σε ανώμαλο έδαφος, κρατά σταθερό το πλαίσιο στην είσοδο, το κέντρο και την έξοδο της στροφής και διευκολύνει το χειρισμό της μοτοσυκλέτας. Είναι σαν να επικοινωνεί το αμορτισέρ μαζί σας, σαν να αισθάνεται την επόμενη κίνησή σας!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

> Τεχνολογία ΤΤΧ Flow
> Έμβολο 46 χιλιοστών και άξονας 16 χιλιοστών
> Νέο ρεζερβουάρ αερίου 58 χιλιοστών για την πλειοψηφία των εφαρμογών
> Νέα Τεχνολογία Ισορροπίας Πίεσης του αμορτισέρ (πατέντα Öhlins)
> Βελτιωμένη αντίσταση τερματίσματος
> Ρυθμίσεις συμπίεσης και επαναφοράς με δείκτη
> Εύκολη και προσιτή σε κόστος συντήρηση
> Εύκολη αλλαγή ελατηρίου λόγω του νέου κλιπ ελατηρίου
> Εύκολη ρύθμιση της προφόρτισης ελατηρίου
> Ευρύ φάσμα ελατηρίων

eXTra Products
Καλλιρόης 55
Ν. Κόσμος
Αθήνα, Αττική, 11743

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 19:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hyperpro Streetbox Slacker: Όργανο μέτρησης Sag »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon