.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 12:29

Hagon - Νέες παραλαβές για τα Daytona G155 ABS και T310 T2 Adventure

Νέες παραλαβές Hagon για τα μικρά της Daytona (by Zontes), G155 ABS και T310 T2 Adventure!

Ετοιμοπαράδοτα Hagon Monoshocks για τη σειρά T2 Adventure της Daytona, αλλά και το Cafe Racer G155 ABS.

Mε την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του Αγγλικού εργοστασίου, πλήρως ρυθμιζόμενα, CNC Machined αμορτισέρ αζώτου - λαδιού, με Heavy-Duty άξονα 18mm HardChrome, μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, single circuit ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης & επαναφοράς, πλήρως επισκευαζόμενο και με δύο χρόνια, έως εφ'όρου ζωής εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα! Επιπλέον, όπως σε όλο τον κατάλογο της Hagon, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας/κατασκευής σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη, το στυλ οδήγησης και τη χρήση. Ολοκληρώστε το σετ με Hagon Progressive ελατήρια εμπρός συστήματος, προοδευτικής προφόρτισης και μεταμορφώστε την μοτοσυκλέτα σας!

Όλα τα προϊόντα Hagon καλύπτονται από (2) δύο χρόνια – έως εφ'όρου ζωής εγγύηση, για απεριόριστα χιλιόμετρα και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της απόδοσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 77 79 252, www.Hagon.gr, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  - SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ

Τιμή: 395€ 

Link προϊόντος: http://www.speedyshop.gr/index.php?id_product=7471&controller=product&id_lang=2 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 12:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon