.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 08:51

Το πλήρες σετ ανάρτησης της Hagon για BMW R1200 GS σε προσφορά!

Ετοιμοπαράδοτα, πλήρως ρυθμιζόμενα Hagon Monoshocks για BMW R1200GS αλλά και τα κορυφαία μοντέλα της Ελληνικής αγοράς.

Mε την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του Αγγλικού εργοστασίου, πλήρως ρυθμιζόμενο, CNC Machined αμορτισέρ αζώτου - λαδιού, με Heavy-Duty άξονα 18mm HardChrome, μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου & με δυνατότητα προσθήκης υδραυλικού ρυθμιστή, single circuit ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης & επαναφοράς, πλήρως επισκευαζόμενο και με δύο χρόνια, έως εφ'όρου ζωής εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα! Επιπλέον, όπως σε όλο τον κατάλογο της Hagon, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας/κατασκευής σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη, το στυλ οδήγησης και τη χρήση.

hgn2.jpg

Ολοκληρώστε το σετ με progressive ελατήρια εμπρός συστήματος, προοδευτικής προφόρτισης και μεταμορφώστε την μοτοσυκλέτα σας!

Όλα τα προϊόντα Hagon καλύπτονται από (2) δύο χρόνια – έως εφ'όρου ζωής εγγύηση, για απεριόριστα χιλιόμετρα και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της απόδοσης. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 77 79 252, www.hagon.gr, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ

Τιμή Προσφοράς: 790€


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon