.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 10:45

BMW Motorrad Rider Equipment Collection 2022

[Δελτίο Τύπου BMW Motorrad]

Αυτή είναι η πλήρης κολεξιόν ρουχισμού, τεχνικού και casual, της BMW για τη νέα χρονιά.

Η σειρά εξοπλισμού αναβάτη της BMW Motorrad για το 2022 περιλαμβάνει μια σειρά ειδών από κράνη, τζάκετ και ολόκληρες στολές, ως καθημερινό ρουχισμό και υπόδηση.

Η σειρά Plugged to Life περιλαμβάνει πρακτικά και στυλάτα προϊόντα που σχεδιάστηκαν για καθημερινή χρήση και παραμένουν εξίσου εύχρηστα και όταν αφήνεις τη μοτοσυκλέτα. Στη συλλογή αυτή ξεχωρίζει η νέα στολή Barcelona GTX, ιδανική για την καθημερινή μετακίνηση.

Η γκάμα υπό τον τίτλο Never Stop Challenging αποτελείται από νέα προϊόντα με συναρπαστικό σχεδιασμό που τα κάνει άμεσα αναγνωρίσιμα, όπως τη δερμάτινη φόρμα M Pro Race Comp ή το τζάκετ Sidepod AIR.

Η σειρά Soulfuel απευθύνεται στους αναβάτες που αναζητούν ανάλογη ενδυμασία με retro racer στυλ. Το τζάκετ Schwabing για άνδρες και γυναίκες, καθώς και τα νέα τζιν Moabit και Kreuzberg ξεχωρίζουν εδώ.

Η συλλογή Ride and Share αποτελείται από νέα είδη που επιχειρούν μια νέα ερμηνεία της έκφρασης “Make Life a Ride”, με χαρακτηριστικά σχέδια όπως οι νέες στολές Atlantis και Furka.

Τέλος, για τους πιο περιπετειώδεις αναβάτες οι νέες προσθήκες στη γκάμα Spirit of GS φέρνουν μερικά κομμάτια που κρίνονται απλώς ως απαραίτητα: η πλήρης στολή GS Rally GTX που για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη και σε γυναικεία σχεδίαση, καθώς και τη στολή GS Rally AIR.

Μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή BMW Motorrad Rider Equipment 2022 στη γκαλερί φωτογραφιών που ακολουθεί, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.bmw-motorrad.gr/el/wear/apparel.html

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon