.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 13:46

Ducati Scrambler 2021 – Διαθέσιμη στο δίκτυο της εταιρείας η νέα γκάμα

Η ανανεωμένη οικογένεια των Scramblers έρχεται να συναντήσει τους μελλοντικούς της ιδιοκτήτες.

Το 2020 η σειρά των Ducati Scrambler αναδείχθηκε ως η πιο καλοπουλημένη της Ιταλικής εταιρείας, έχοντας εξυπηρετήσει 9,265 νέους ιδιοκτήτες, για να ξεπεράσει το ορόσημο των 80,00 συνολικών πωλήσεων στα έξι χρόνια ζωής της οικογένειας.

Τώρα η “Land of Joy” υποδέχεται την κλάση του 2021, με τα νέα Nightshift και 1100 Dark PRO, παρέα με τα ανανεωμένα με νέα χρώματα Desert Sled και Icon.

Το νέο Ducati Scrambler Nightshift διακρίνεται για τον χαρακτήρα και αισθητική που δένει αρμονικά με το μητροπολιτικό περιβάλλον: στενό και ίσιο τιμόνι, café racer καθρέπτες, επιθετικές γραμμές, αλλά και νέα σέλα για δύο.

Το εισαγωγικό μοντέλο της γκάμας με τον μεγάλο κινητήρα, 1100 Dark PRO, έρχεται το 2021 με τη χαρακτηριστική "Dark Stealth" αισθητική ποου προσφέρεται ως ιδανική βάση για customizing.

Το ανανεωμένο Desert Sled αποτελεί έναν φόρο τιμής στις enduro μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του 1980, με τις χρυσές ζάντες και τον “Sparking Blue” χρωματισμό. Ο ανανεωμένος εξοπλισμός του προσμετρά νέο αντιολισθητικό κάλυμμα σέλας, πιρούνι με μεγάλη διαδρομή 200 mm και προστατευτική σίτα για τον προβολέα, για μια μοτοσυκλέτα που αριστεύει στην περιπετειώδη εξερευνητική χρήση πέρα από το τέλος της ασφάλτου.

Τέλος, το Ducati Scrambler Icon θα είναι διαθέσιμο για το 2021 και στον κλασικό κόκκινο χρωματισμό "Ducati Red", που προστίθεται δίπλα στο εξίσου κλασικό κίτρινο "62 Yellow" με μαύρο πλαίσιο και σέλα.

Πλέον, με την προσθήκη των μοντέλων 2021, η γκάμα της οικογένειας Ducati Scrambler περιλαμβάνει τα: Icon, Icon Dark, Desert Sled, Nightshift, 1100 PRO, 1100 Sport PRO και 1100 Dark PRO – όλα εξοπλισμένα με το σύστημα συνδεσιμότητας Ducati Multimedia System.

Γνωρίστε τα στην επίσημη ιστοσελίδα των Ducati Scambler, καθώς και στη σελίδα της στο Instagram.

Ο νέος τιμοκατάλογος της Ducati για το 2021 βρίσκεται ανανεωμένος και ενήμερος στη γνωστή ενότητα της ιστοσελίδας του BIKEIT.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της γκάμας του 2021 επικοινωνείστε με το δίκτυο της Ducati στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon