.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 16:39

CF Moto – Νέα αντιπρόσωπος η Motostuff

Η εταιρεία μας Motostuff βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανάληψη της αντιπροσωπείας της CF Moto στην Ελληνική αγορά.

Η παραλαβή και η διάθεση των μοντέλων της εταιρείας και στους τρεις κλάδους που δραστηριοποιείται – ATV, Side by Side, Μοτοσυκλέτα – είναι άμεση και σε 4 εβδομάδες θα μπορείτε να βρείτε τα διαθέσιμα μοντέλα στα κεντρικά μας γραφεία στη Κερατέα και σύντομα στους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

CF Moto

Η CF Moto παράγει ποιοτικά μοντέλα στις κατηγορία των Powersports και πιο συγκεκριμένα ATVs - All Terain Vehicles, Side by Side και Μοτοσυκλετών για περισσότερα απο 20 χρόνια και έχει καταφέρει να είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εξαγωγών σε ATV και Side by Side στην Κίνα.

Με κεντρικά γραφεία στη Hangzhou, η CF Moto έχει ένα εργατικό δυναμικό 1,600 υπαλλήλων με κεντρικές αξίες την καινοτομία και την ποιότητα. Σαν ένδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στις αξίες της, περισσότερο απο 25% του εργατικού δυναμικού δουλεύει στο τομέα του Research & Development. Γι’αυτό και η CF Moto αναγνωρίζεται σαν ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αφού σε 20 μόλις χρόνια κατάφερε να θεωρείται μία απο τις κορυφαίες εταιρείες ATV και Side by Side, ενώ η εταιρεία έχει θέση σαν επόμενο στόχο να σκαρφαλώσει στη κορυφή και στη κατηγορία της μοτοσυκλέτας.

Προς την κατεύθυνση αυτή είναι η ανακοίνωση το 2013 της στρατηγικής της συνεργασίας με το Ευρωπαικό εργοστάσιο μοτοσυκλετών KTM. Η συνεργασία περιλαμβάνει την παραγωγή KTM μοτοσυκλετών απο την CF Moto για την Κινέζικη αγορά, την συνεργασία της CF Moto με την Kiska για το σχεδιασμό των μοτοσυκλετών της, αλλά και την ανταλλαγή πλατφορμών κινητήρων και σχεδιασμών για τις επόμενες μοτοσυκλέτες της εταιρείας.

Motostuff

Η εταιρία Motostuff, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική εμπορική πορεία στο πέρασμα του χρόνου στον τομέα των ATV με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Polaris σε όλη την Ελλάδα. Η Motostuff μαζί με την μητρική της εταιρεία MUVUS αντιπροσωπεύουν επίσης τις εταιρείες NIU, Lambretta, Royal Enfield, Goupil, Gem, Garia και Marshell! Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Κερατέα και το δίκτυό μας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Motostuff - Muvus

Λ. Αθηνών - Σουνίου, Πέτα Κερατέας, Τ.Κ. 19001
Τηλ. 2299069930
Fax: 2299069930
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 16:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon