.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 13:03

BMW Motorrad: Εξοπλισμός αναβάτη 2017

 

Δελτίο τύπου & Φωτογραφίες

 

Αποτελεί πλέον παράδοση για τους φίλους της BMW να έχουν μία πρώτης τάξεως συλλογή εξοπλισμού στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς. Κάθε αναβάτης έχει πολλούς λόγους να εξερευνήσει την γκάμα Εξοπλισμού Αναβάτη της BMW Motorrad για το 2017, καθώς περιλαμβάνει νέα προϊόντα που υιοθετούν την τελευταία λέξη της μόδας και -δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια- βασίζονται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για την προστασία του αναβάτη.

Κράνος System 7 Carbon

Με το System 7 Carbon, η BMW Motorrad παρουσιάζει την ιδέα ενός full face κράνους που μπορεί να μετατραπεί σε ένα jet σε δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Αυτό το νέο προϊόν γίνεται πλέον σημείο αναφοράς στους τομείς της ασφάλειας, της αεροδυναμικής και της ευχρηστίας. Σχεδιασμένο για να συνδυάζεται με το συγκεκριμένο κράνος, το νέο Σύστημα Επικοινωνίας BMW διαθέτει τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για την ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη.

Φόρμα EnduroGuard

Η πλήρως ανασχεδιασμένη φόρμα EnduroGuard είναι μία επαγγελματική φόρμα enduro φτιαγμένη από ειδικά υλικά και διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση. Σε συνεργασία με την Schoeller Textil κατέστη δυνατή η εξέλιξη του κορυφαίου υλικού Dynatec ενώ χάρη στο ceraspace – πανίσχυρα κεραμικά σωματίδια ενσωματωμένα σε πολυμερές υλικό – η συγκεκριμένη φόρμα παρέχει απαράμιλλη ασφάλεια ακόμη και σε ακραίες συνθήκες οδήγησης. Η ειδική επίστρωση ceraspace βρίσκεται, επίσης, στα γάντια EnduroGuard gloves τα οποία ταιριάζουν ιδανικά με τη φόρμα τόσο οπτικά όσο και σε τεχνικό επίπεδο, με στόχο πάντα την ασφάλεια.

Μπουφάν Street AIR Dry / StreetGuard AIR

Τα μπουφάν Street AIR Dry και StreetGuard AIR συνιστούν έναν επαναστατικό συνδυασμό: πρόκειται για δύο μπουφάν τα οποία δέχονται σύστημα αερόσακου – σχεδιασμένου σε συνεργασία με την Alpinestars – το οποίο ανιχνεύει τις συνθήκες ατυχήματος και σε 85 χιλιοστά του δευτερολέπτου αναλαμβάνει την προστασία του αναβάτη χωρίς να έχει καμία σύνδεση με τη μοτοσικλέτα.

Και τα παραπάνω αποτελούν μόνο την αρχή!

Ανάμεσα στα επτά νέα μπουφάν που βρίσκονται στη συλλογή εξοπλισμού αναβάτη της BMW Motorrad για το 2017 υπάρχει και το μπουφάν Ride quilted. Όλα τα μπουφάν είναι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζονται με το εσωτερικό αυτό μπουφάν με επένδυση PrimaLoft. Οι αναβάτες που θα το φορέσουν μέσα από το μπουφάν μοτοσικλέτας, θα το εκτιμήσουν για τη χρησιμότητά του στη βροχή και στο κρύο.

Πολυάριθμα προϊόντα στη νέα συλλογή σχεδιάστηκαν για την ανθηρή κοινότητα αναβατών roadster και κλασικών μοτοσικλετών. Αυτό ισχύει για τη φόρμα DarkNite premium καθώς και για τα ανθεκτικά μπουφάν DoubleR και BlackLeather, όπως και για το jean παντελόνι Ride Kevlar.

Όλα τα προϊόντα έχουν κορυφαία χρηστικότητα, εξαιρετική ποιότητα υλικών και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 13:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήρθαν τα κράνη Origine στην χώρα μας Τσάντα πλάτης Suzuki »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon