.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 08:13

LEGO Technic R1200GS Adventure - Hover Ride

 

Μοντέλο 2-σε-1 για όλους, στην BMW Παναγιωτόπουλος

 

 

Μοιραστείτε τώρα το αγαπημένο σας BMW R 1200 GS Adventure και με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, σε μικρότερη κλίμακα, χάρη στη συνεργασία των Γερμανών με την LEGO!


Για τους μικρούς και μεγάλους ενθουσιώδεις φίλους της γερμανικής εταιρίας το μοντέλο που αποτελείται από 603 κομμάτια είναι πιστό στο πρωτότυπο R 1200 GS Adventure και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της LEGO Technic με την BMW Motorrad.

Οι χαρακτηριστικές γραμμές της μοτοσικλέτας– ιδιαίτερα το εμπρός τμήμα του φέρινγκ – το ρυθμιζόμενο τιμόνι και η ζελατίνα παραπέμπουν σαφώς στην πραγματική μοτοσικλέτα με πολυάριθμες τεχνικές λεπτομέρειες.

lego technic bmw r 1200 gs 2

Οι φίλοι των δύο τροχών θα αναγνωρίσουν την αυθεντική εμπρός ανάρτηση BMW Telelever, τον άξονα μετάδοσης, αλλά και το δικύλινδρο boxer κινητήρα της BMW Motorrad, που αρχίζουν να λειτουργούν μόλις η μοτοσικλέτα κινηθεί. Ακόμα και οι τροχοί με τις μαύρες ακτίνες και τα ελαστικά διπλής χρήσης μοιάζουν με τα αντίστοιχα του πραγματικού μοντέλου. Χάρη στις πολυάριθμες λεπτομέρειες, το κιτ είναι όχι μόνο ρεαλιστικό αλλά και απολαυστικό στη συναρμολόγηση.

Στο κιτ περιλαμβάνονται και τα κομμάτια που μετατρέπουν το R 1200 GS σε Hover Ride Design Concept και αυτό το κάνει ένα αυθεντικό 2 σε 1 μοντέλο της LEGO Technic!

Το νέο λεπτομερές LEGO BMW R 1200 GS Adventure, , είναι τώρα άμεσα διαθέσμο στη BMW Παναγιωτόπουλος ΑΕ. Προτεινόμενη ηλικία: 10 - 16 έτη.

Τιμή: 60 ευρώ

BMW Παναγιωτόπουλος ΑΕ

Τηλ.: 21 0604 6940

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 17:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon