.
Κατηγορία Γάντια
Κυριακή, 28 Μαϊος 2017 09:14

Γάντια Five Sport City Carbon

 

Εντυπωσιάζει και προστατεύει

 

Το κορυφαίο γάντι πόλης σε μια sport έκδοση.

Στο SPORT CITY, το κορυφαίο γάντι πόλης, θέλαμε να προσθέσουμε ένα ύφος Racing, με ορατά προστατευτικά ένθετα Carbon στις αρθρώσεις και τα δάχτυλα και carbon slider στην παλάμη όπως και στα κορυφαία γάντια αγώνων. Το διάτρητο, γνήσιο δέρμα εξασφαλίζει τέλειο αερισμό ενώ τα τμήματα από κόκκινο δέρμα και οι κόκκινες ραφές ενισχύουν τον sport χαρακτήρα του γαντιού.

Δερμάτινη γλωττίδα στον καρπό και ασφαλές κλείσιμο με κουμπί. Σχεδιασμένο για εξαιρετική εφαρμογή και αποτελεσματική προστασία από τα ένθετα carbon. Το τέλειο γάντι για σπορ οδήγηση σε αστικές περιοχές. Ένα στυλ που ταιριάζει σε ένα ισχυρό σκούτερ, ένα ιταλικό sport bike ... ή κάτι περισσότερο. Κατάλληλο για οθόνες αφής.

Τιμή: 99, 90 ευρώ

MOTO MARKET
Τηλ: 2310 795 615

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 13:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γάντια Nordcap GT-Carbon Γάντια Touratech Guardo Desert »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon