.
Κατηγορία Γάντια
Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 09:14

Γάντια Alpinestars C-10 Drystar

 

Καθημερινό και αδιάβροχο

 

Τα γάντια C-10 της Alpinestars ενσωματώνουν υδρόφοβο ύφασμα εξωτερικά με εσωτερική επένδυση Drystar ώστε να διατηρούνται τα χέρια σας στεγνά τις βροχερές ημέρες χωρίς όμως να συγκρατείται εσωτερικά υγρασία. 

Διαθέτει προκυρτωμένα δάκτυλα για μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση από την πρώτη στιγμή και μανσέτα που ασφαλίζει με Velcro για άριστη εργονομία. Παράλληλα φέρει στην παλάμη και τον αντίχειρα μη αποψιλωμένο μαλακό δέρμα που παρέχει υψηλότερα προστασίας και ανθεκτικότητας. Εσωτερικά φέρει εξαιρετικά λεπτή θερμική επένδυση Thinsulate που κρατά τα χέρια ζεστά και δεν μειώνει την αίσθηση της αφής. Ένα εξαιρετικά άνετο ελαφρύ γάντι που θα σας προστατεύει κάθε μέρα!

Διατίθενται από το δίκτυο συνεργατών της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 12:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γάντια Alpinestars C-1 Windstopper Γάντια Alpinestars Tucuman Gore-Tex »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon