.
Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025 15:56

Αφιέρωμα – Νέα μοντέλα Vespa 2025

Σχετικά «ήσυχα» τα πράγματα στο κομμάτι των κλασικών scooters από τον όμιλο Piaggio, με το ενδιαφέρον να έλκει μία νέα, πολυτελής έκδοση του μοντέλου 946 αλλά και την παρουσίαση της ισχυρότερης Vespa όλων των εποχών.

Vespa GTS 310 2025

Όπως αναμενόταν η Piaggio εξαπλώνει άμεσα τον νέο της κινητήρα που διαδέχεται την πασίγνωστη μονάδα των 278 cc με μια νέα 310 cc και απόδοση 25 hp. Μετά τα Beverly 310 και MP3 310 που παρουσιάστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, η Vespa αποκτά τον Euro 5+ κινητήρα για τη νέα GTS 310. Ένα στοιχείο που δεν αλλάζει – και μάλλον δε θα αλλάξει ποτέ – είναι ο διαχρονικός σχεδιασμός της Vespa, ο οποίος διατηρείται με ευλάβεια από την Piaggio σε αυτό το τόσο ξεχωριστό δίτροχο. Αυτό περιλαμβάνει το ενιαίο ατσάλινο αμάξωμα που ντουμπλάρει και ως πλαίσιο, τους μικρούς τροχούς των 12 ιντσών και τις γενναιόδωρες καμπύλες που διακρίνουν κάθε Vespa. Δείτε περισσότερα για το μοντέλο με ένα κλικ εδώ.    

Vespa 946 Snake 2025

Vespa αποκαλύπτει τη Vespa 946 Snake, μία νέα περιορισμένη έκδοση, του εμβληματικού μοντέλου που ενσαρκώνει την ουσία του χειμώνα και ενισχύει το lifestyle πρότζεκτ "empty space" αφιερωμένο στη χειμερινή περίοδο. Με σχεδίαση εμπνευσμένη από τα παγωμένα τοπία και την αιθέρια ομορφιά του χειμώνα, η Vespa 946 Snake ξεχωρίζει με το ιριδίζον μπλε χρώμα της σε παγωμένες αποχρώσεις που υμνεί την καθαρότητα και τη δύναμη των χιονισμένων τοπίων. Διαθέσιμη σε περιορισμένη έκδοση μόλις 888 αριθμημένων μονάδων, η Vespa 946 Snake είναι μια πραγματική στυλιστική δήλωση που προορίζεται να γίνει συλλεκτικό κομμάτι της Lunar Collection, της σειράς μοντέλων περιορισμένης έκδοσης που αποτίουν φόρο τιμής στο Σεληνιακό Ημερολόγιο. Δείτε περισσότερα για το μοντέλο με ένα κλικ εδώ.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025 15:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon