.
Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 09:20

Firtex - Το επαναστατικό γιλέκο

 


Συνεργασία με τον Παναθηναϊκό

 

 


ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24/01/2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ.Α.Ε. & FIR-TEX HELLAS, Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού χρησιμοποιεί το γιλέκο FIR-TEX

Η Fir-Tex Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες της ομάδας, καθώς και το τεχνικό team φορούν τα επαναστατικά προϊόντα της FIR-TEX, και κυρίως το γιλέκο FIR-VEST.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της  FIR-TEX HELLAS Γιώργος Ψιψίκας δηλώνει: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασίας μας με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη με πληθώρα συμμετοχών και επιτυχιών στις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Μέσα από την συνεργασία με τους ανθρώπους της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, διαπιστώσαμε τι μπορεί να κάνει μια ομάδα όταν έχει όραμα, πίστη και αφοσίωση. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να υπάρξει καλύτερος συνεργάτης καινοτομίας για τη FIR-TEX HELLAS.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής δηλώνει: «Χρησιμοποιώ το γιλέκο fir-tex εδώ και έξι μήνες και μπορώ να πω με σιγουριά ότι με έχει βοηθήσει πολύ στο θέμα της αντοχής και πολύ περισσότερο στην ισορροπία. Πιστεύω όμως ότι εκεί που κάνει την περισσότερη δουλειά είναι στο θέμα της αποθεραπείας».

Ο Κώστας Καϊμακόγλου δηλώνει: «Με το γιλέκο fir-tex νιώθω μια έξτρα ενέργεια, είτε ξεκινάω το παιχνίδι, είτε όχι. Ειδικά όταν μπαίνω στον αγώνα από τον πάγκο, που συνήθως έχουμε «κρυώσει» πατάω στο παρκέ πολύ πιο έτοιμος από ότι ήμουν πριν. Επιπλέον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού νιώθω τη διαφορά στην ισορροπία, ειδικά στο σουτ».

Τι κάνει όμως ένα ρούχο που είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία FIR-TEX; Προστατεύει από την έντονη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, αυξάνει την ενέργεια, τη δύναμη και την αντοχή, όλα σημαντικά στοιχεία για τους αθλητές, ειδικά στον απαιτητικό κόσμο του πρωταθλητισμού.

Τα καλά νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ... Τα προϊόντα FIR-TEX βελτιώνουν τη (μικρο)κυκλοφορία, καθώς και την ισορροπία, την αντοχή, τη συγκέντρωση και ταυτόχρονα μειώνουν τον χρόνο της αποθεραπείας – αποκατάστασης. Όλα αυτά έχουν αποδειχθεί για το FIR-VEST.

Πώς λειτουργεί; Το FIR-TEX είναι ένα εξευγενισμένο ύφασμα στο οποίο χρησιμοποιείται μια εκδοχή των FIR-Far Infrared Rays (Άπω υπέρυθρες ακτίνες) υψηλής τεχνολογίας, μιας δοκιμασμένης ασφαλούς μεθόδου φυσικής ιατρικής φροντίδας! Χάρη στη σύνθεσή του, η οποία αποτελείτε από συγκεκριμένα μεταλλικά οξείδια και κεραμικά, το FIR-TEX δρα ως αντιδραστικό κάτοπτρο. Συλλέγει τις θερμικές ακτινοβολίες που εκπέμπει το σώμα και, στη συνέχεια, αντιδρά και χρησιμοποιεί αυτές τις θερμικές/άπω υπέρυθρες ακτίνες (ακτίνες ζωής) για να «επιστρέψει» ενέργεια, επιδρόντας άμεσα στον κυτταρικό μεταβολισμό με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις στα κύτταρα και τους ιστούς, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα όπως ποτέ άλλοτε.

Η FIR-TEX HELLAS είναι σίγουρη ότι θα συμβάλει αποτελεσματικά στις προσπάθειες της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Τα προϊόντα της FIR-TEX διατίθενται από την FIR-TEX HELLAS επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η FIR-TEX HELLAS εδρεύει στην Αθήνα και είναι ιδιωτική.
Για περισσότερες πληροφορίες για την FIR-TEX HELLAS, επισκεφτείτε την
ιστοσελίδα www.fir-tex.gr   
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας στον εξής αριθμό: 211-0137730.

 


Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 14:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βασίλης Ορφανός και FIR-TEX VR 46 Giubbino »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon