.
Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 17:33

Νέα σειρά οπτικών Ducati

 

Γυαλιά ηλίου και όρασης με την υπογραφή της Mondottica

 

Καλοκαιράκι έρχεται, έτσι η Ducati μας παρουσιάζει την πρώτη της σειρά οπτικών που εξέλιξε σε συνεργασία με την, επίσης Ιταλική, Mondottica. Πρόκειται για μια σειρά 5 διαφορετικών σχεδίων που συνολικά περιλαμβάνει πάνω από 90 προϊόντα και αφορά τόσο γυαλιά ηλίου, όσο και όρασης.

Η απαραίτητη δόση υψηλής τεχνολογίας προσφέρεται από την επιλογή προηγμένων υλικών εκ μέρους της Mondottica, η οποία κατασκευάζει τους σκελετούς της από πανάλαφρα υλικά, είτε πρόκειται για μέταλλο ή για πλαστικό. Στη δεύτερη περίπτωση χρησιμοποιείται acetate πλαστικό, δηλαδή ένα συνθετικό υλικό που έχει εμπλουτιστεί με ολικά άλατα, προσφέροντας αυξημένη αντοχή για μικρότερο βάρος.

Ducati Eyewear Signature Style AD04

Η δεύτερη επέμβαση που σφραγίζει αυτή τη σειρά οπτικών έχει να κάνει με την εφαρμογή εμφανέστατων ελατηρίων στις αρθρώσεις των μπράτσων, τα οποία χρησιμεύουν στο να κρατούν σταθερούς τους βραχίονες ακόμη κι αν έχουν χαλαρώσει οι βίδες στον μεντεσέ τους. Συχνά βαμμένα κόκκινα, τα χαρακτηριστικά ελατήρια εμφανίζονται μονά ανά μπράτσο σε κάποια σχέδια, ή διπλά σε κάποια πιο ξεχωριστά μοντέλα.

Αυτά τα τελευταία θα τα βρούμε στη σειρά Signature Style AD/04 που, σωστά καταλάβατε, έχει σχεδιαστεί κατά τις υποδείξεις του Andrea Dovizioso και φυσικά τον συνοδεύει σε κάθε του δραστηριότητα.
Η Ducati ανακοινώνει πως από αυτόν τον μήνα θα αρχίσει η διάθεση των νέων γυαλιών της σε καταστήματα οπτικών και επιλεγμένα Ducati Stores.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 19:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon