.
Κατηγορία TT Isle of Man
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 13:52

Isle of Man TT 2022, Superstock Race 1

Ο Peter Hickman χάρισε άλλη μια νίκη στη BMW και διεύρυνε τον προσωπικό του απολογισμό στις επτά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Ιουνίου, ο πρώτος αγώνας της κατηγορίας RL360 Superstock συγκέντρωσε την αφρόκρεμα των αναβατών, από τους οποίους διακρίθηκε ο αναβάτης της Gas Monkey Garage by FHO Racing BMW, Peter Hickman, για δεύτερη φορά σε αυτό το ΤΤ μετά την εναρκτήρια νίκη του στον αγώνα της Superbike.

Λόγω καθυστέρησης στην εκκίνηση, που δόθηκε τελικά στις 6.35 μμ (τοπική ώρα), η διάρκειά του μειώθηκε στους τρεις γύρους της Mountain Course.

O Hickman οδήγησε τον αγώνα από την αρχή, με έντονο ανταγωνισμό ωστόσο από τους Davey Todd (Honda), Dean Harrison (Kawasaki), Michael Dunlop (Honda) και Conor Cummins (Honda).

Στο υποχρεωτικό pit stop για ανεφοδιασμό μετά το τέλος του πρώτου γύρου, ο Hickman είχε γράψει μια εντυπωσιακή επίδοση που άφηνε τον δεύτερο Todd 12.7 δευτερόλεπτα πίσω, απόσταση που μειώθηκε κατά περίπου 3 δευτερόλεπτα στη διάρκεια του επόμενου γύρου.

Η απάντηση του Hickman ήταν άμεση, ανέβασε τον ρυθμό του και στην αρχή του τρίτου και τελευταίου γύρου είχε απομακρυνθεί περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο, για να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο ως τον τερματισμό.

Δεύτερος τερμάτισε ο Todd, ενώ τρίτος ήρθε ο ομόσταυλός του στη Milenco by Padgett’s Motorcycles, Cummins, ο οποίος έγραψε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με μέση ταχύτητα 133.116 mph, ή 214.2 km/h, που συνιστά προσωπικό ρεκόρ γι’ αυτόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon