.
Κατηγορία Trial
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 15:28

Διπλή νίκη της Gas Gas στο Ιαπωνικό GP

 

Το Trial GP με τη ματιά της Gas Gas και πολλές φωτογραφίες

 

Με δελτίο Τύπου της η Gas Gas και η ελληνική της αντιπροσωπεία, eXTra Products, δικαιολογημένα πανηγυρίζουν τις καταπληκτικές επιδόσεις της εργοστασιακής της ομάδας Trial το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Κέρδισε και τους δύο αγώνες στο Motegi της Ιαπωνίας. Το Σάββατο με νίκη του Jeroni Fajardo και την Κυριακή του Jaime Busto.

Ο Jeroni Fajardo, με σχεδόν τέλειες επιδόσεις και 11 βαθμούς ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου την πρώτη ημέρα, ενώ ο νεαρός αναβάτης Jaime Busto από τον Górliz, είχε εξαιρετικές επιδόσεις τη δεύτερη μέρα και δέχθηκε μόνο 19 βαθμούς, κερδίζοντας στο Motegi την πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP.

Με αυτήν την ιστορική διπλή νίκη στην Ιαπωνία, οι δύο αναβάτες της Gas Gas έχουν προσθέσει από 48 πόντους στην κατάταξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος TrialGP και είναι μόνο 2 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής υπήρχε πάντα ένας αναβάτης της στο βάθρο, ενώ η Gas Gas πήρε 2 από τις 3 νίκες.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP θα επιστρέψει στην Ευρώπη για τον τρίτο γύρο του, το GP της Ανδόρας, που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Ιουνίου.

Φωτογραφίες Ημέρας 1

Φωτογραφίες Ημέρας 2

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 15:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon