.
Κατηγορία MotoGP
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 12:12

MotoGP – Αναβάλλεται ο αγώνας του Καζακστάν για «αργότερα στο έτος»

Ο πρώτος αγώνας στην ιστορία, στην συγκεκριμένη χώρα της Ασίας βρήκε μπροστά του τις θεομηνίες που έπληξαν το Καζακστάν.

Και επίσημα, ο αγώνας του Καζακστάν στα πλαίσια του MotoGP 2024 αναβάλλεται, επιβεβαιώνοντας ανησυχίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν από κάποιους μήνες, αν και για διαφορετικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση πάρθηκε μετά από άνευ προηγουμένου καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση του MotoGP λέει: «Η FIM, η IRTA και η Dorna Sports ανακοινώνουν ότι το Grand Prix του Καζακστάν έχει αναβληθεί για αργότερα το 2024.

Οι άνευ προηγουμένου καιρικές συνθήκες οδήγησαν σε πλημμύρες σε ολόκληρη την Κεντρική Ασία, προκαλώντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Καζακστάν και εκτοπίζοντας μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Δεν θα ήταν πεύθυνο για το MotoGP™ να προσθέσει επιπλέον βάρος στις αρχές ή τις υπηρεσίες καθώς εργάζονται για να βοηθήσουν τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που επηρεάζονται σε ολόκληρη τη χώρα.

Επομένως, το Sokol International Racetrack δεν θα φιλοξενήσει το MotoGP™ στις ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν προηγουμένως και τυχόν περαιτέρω ενημερώσεις θα δημοσιευτούν μόλις επιβεβαιωθούν.

Ως ύψιστη προτεραιότητά μας, το MotoGP™ στέλνει τα συλλυπητήρια και την υποστήριξή μας στον λαό του Καζακστάν και σε όλους όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες στην Κεντρική Ασία. Ελπίζουμε ότι το έθνος, η περιοχή και οι κοινότητες που πλήττονται μπορούν να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 12:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon