.
Κατηγορία MotoGP
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 17:00

Michelin – Ελαστικα με ένα παράξενο σχέδιο πέλματος εμφανίστηκαν στην MotoE

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το νέο σχέδιο κρύβει μία καινοτομία που θα αποκαλυφθεί στο GP Πορτογαλίας.

Τι άλλο θα δούμε άραγε από τους κατασκευαστές ελαστικών, σε μία εποχή που τα όρια απόδοσης αλλά και βιωσιμότητας πιέζονται διαρκώς; Η Michelin φαίνεται να έχει αναπτύξει ένα νέο ελαστικό για την κατηγορία MotoE, εικόνες του οποίου κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα και έχουν ήδη προκαλέσει συζήτηση.

Ο λόγος; Το σχέδιο που διακρίνεται στην επιφάνεια του, το οποίο θυμίζει... biomech και σε πρώτη ματιά, μπορεί να παραπέμπει σε ειδική χάραξη. Κι όμως, όπως διευκρινίστηκε, δεν είναι χάραξη αλλά δύο χρωματισμοί στην επιφάνεια του ελαστικού, το οποίο παραμένει τύπου slick.

H ϊδια η Michelin μας προσέφερε μια πιο κοντινή ματιά στο σχέδιο του ελαστικού, διευκρινίζοντας ότι θα αποκαλύψει την καινοτομία που κρύβει αυτή η νέα εμφάνιση του πέλματος, στον αγώνα του Portimao, που έχει προγραμματιστεί για τις 22-24 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 17:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon