.
Κατηγορία Παγκόσμιο Motocross
Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 12:56

Παγκόσμιο Motocross, 9ος αγώνας, Γαλλία

 

Διπλή νίκη για Desalle!

 

 

Ο ένατος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross διεξήχθη εχθές Κυριακή στο Saint Jean D’ Angely στη Γαλλία, με Clement Desalle και Jeffrey Herlings να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους 32.000 θεατές που το παρακολούθησαν.

Στην ΜΧ1, δύο σκέλη, δύο νίκες για τον Clement Desalle, και μάλιστα για δεύτερη φορά φέτος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του Cairoli που προηγείτο στο πρώτο σκέλος. Για τον Cairoli, σήμερα δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν η μέρα του, καθώς και στο δεύτερο σκέλος θα καταφέρει να τον εκτοπίσει από τη δεύτερη θέση ο Βέλγος Jeremy Van Horebeek, κατά κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη.

Ο Steven Frossard, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται στην πατρίδα του, θα καρδιοχτυπήσει τους οπαδούς του, με ένα λάθος στο πρώτο σκέλος που θα τον βγάλει εκτός αγώνα, θα επανέλθει γρήγορα όμως για να τερματίσει από την έκτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος, ο γάλλος θα πουσάρει τον Van Horebeek για την τρίτη θέση, όμως χωρίς αποτέλεσμα και θα αρκεστεί στην τέταρτη.

Στην MX2, ο Jeffrey Herlings για ακόμη μία φορά βρίσκεται σε άψογη φόρμα, και παρά το γεγονός ότι ο Arnaud Tonus, που τον ακολουθεί κατά πόδας σε βαθμολογία, έκανε έναν καλό αγώνα, εντούτοις ο Σουηδός δεν κατάφερε να τον επισκιάσει.

Ο Γαλλικός εμφύλιος για την τρίτη θέση στο δεύτερο σκέλος, ανάμεσα σε Romain Febvre και Jordi Tixier τράβηξε τα βλέμματα του κοινού, με τον Tixier τελικά να κερδίζει.

Φωτογραφίες

Video

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 12:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon