.
Κατηγορία ISDE
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 11:22

ISDE 2019, Πορτογαλία - Ημέρα 3η

Στα μέσα του αγώνα ήρθε η ανατροπή, καθώς η δυνατή εμφάνιση της ομάδας των ΗΠΑ τις προώθησε στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Για δύο μέρες η Αυστραλία οδηγούσε τα τεκταινόμενα του International Six Days Enduro 2019 στο Portimao της Πορτογαλίας, ωστόσο η τρίτη αγωνιστική μέρα έφερε ανακατατάξεις.

Στην κορυφαία κατηγορία World Trophy η ομάδα των ΗΠΑ έλαμψε στη διαδρομή Monchique Route, βαθειά στην ψηλότερη οροσειρά της Πορτογαλίας, και με τρεις αναβάτες στην πρώτη εξάδα ουδόλως τους πείραξε που τη νίκη της ημέρας πήρε ξανά ο δαιμονισμένος Αυστραλός Daniel Sanders (Husqvarna).

Οι Taylor Robert, Kailub Russell και Ryan Sipes, όλοι με ΚΤΜ, βοήθησαν την εθνική τους ομάδα να προσπεράσει στην κατάταξη την Αυστραλία!

Πίσω από τη μονομαχία των δύο πρωτοπόρων χωρών δεν άλλαξε η εικόνα, καθώς η Ιταλία εξακολουθεί να κρατά σταθερά την τρίτη θέση, ωστόσο η απόστασή τους από την κορυφή μεγάλωσε, όπως και η χρονική τους διαφορά από την τέταρτη Φινλανδία.

Στη Junior World Trophy κατάταξη ο αγώνας είχε μια παρόμοια εξέλιξη, όπου οι Αμερικανοί διακρίθηκαν την τρίτη αυτή μέρα, ωστόσο δεν κατάφεραν να εκθρονίσουν τους Αυστραλούς από την πρωτιά - μείωσαν όμως σημαντικά τη διαφορά τους και πλέον οι επόμενες τρεις αγωνιστικές μέρες θα έχουν άλλο ενδιαφέρον.

Στην τρίτη θέση και εδώ βρίσκονται οι Ιταλοί, αλλά πλέον με έντονο το άγχος για την δυναμική εμφάνιση της Γαλλίας που έκλεισε την ημέρα στη δεύτερη θέση και με αυτό το αποτέλεσμα πλησίασαν τους Ιταλούς στα περίπου 18 δευτερόλεπτα.

Τέλος στη Women's World Trophy οι Αυστραλέζες κέρδισαν την τρίτη ημέρα και πλησίασαν τις πρωτοπόρες Αμερικανίδες, ωστόσο το πρόβλημα για την Αυστραλιανή ομάδα είναι πως έχασαν λόγω τραυματισμού την Tricker Makenzie και πλέον το έργο τους γίνεται πολύ δύσκολο ενόψει της συνέχειας.

Η τρίτη θέση στη γυναικεία κατάταξη βρίσκεται προς το παρόν στα χέρια της Μεγάλης Βρετανίας, υπό την πίεση των Ισπανίδων που έπονται σε απόσταση περίπου 3 λεπτών.

Αναλυτικά αποτελέσματα ISDE 2019

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 17:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon