.
Κατηγορία Indoor trial
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 17:51

X-Trial 2022, 4ος αγώνας, Βαρκελώνη (Ισπανία)

Τέσσερα στα τέσσερα για το βασιλιά Toni Bou και ολοταχώς για τον τίτλο υπ’αριθμό 31.

Ο Toni Bou (Montesa Honda) κατέκτησε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM X-Trial, στην επιστροφή του στο ίδιο κλειστό στάδιο (Palau Sant Jordi) που τον περασμένο Νοέμβριο πανηγύριζε τον 15ο του τίτλο στο Indoor Trial.

Ο μεγάλος του αντίπαλος, Adam Raga (TRRS) τον πίεσε όσο μπορούσε, κλείνοντας τον ισόβαθμος τον πρώτο γύρο του αγώνα, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Bou, ο οποίος πήρε διαφορά τριών βαθμών στον δεύτερο γύρο και άλλων τεσσάρων στον τελικό, για να πάρει και τη νίκη του GP.

Το τρίτο σκαλί του βάθρου πήγε στον Matteo Grattarola (Beta), για δεύτερη φορά φέτος μετά τον εναρκτήριο αγώνα της Νίκαιας.

Στη βαθμολογία ο Bou (87 βαθμοί) άνοιξε πλέον μια διαφορά 30 βαθμών από τον Raga (57 β.), ενώ ο Grattarola παρακολουθεί από μακριά με 39 βαθμούς. Η διαφορά αυτή μάλλον δίνει από τώρα τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί στον Bou, καθώς απομένουν δύο αγώνες για το τέλος του X-Trial 2022 και θα πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα για να καλύψει απόσταση 30 βαθμών ο Raga με μόλις 44 διαθέσιμους βαθμούς ακόμα.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες X-Trial 2022

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM X-Trial οδεύει τώρα προς μια πολύμηνη καλοκαιρινή διακοπή και θα επιστρέψει με τους δύο τελευταίους αγώνες του, ξεκινώντας στις 8 Οκτωβρίου στην Ανδόρρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon