.
Κατηγορία GS Trophy
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 09:57

GS Trophy 2010 - 2nd Day

 

Λάσπη και... κροκόδειλοι!

 



Το πρωϊνό ξύπνημα στις 05:30 μέσα στη δροσιά της Αφρικής, μισή ώρα πριν το προκαθορισμένο, ήταν απρόσμενο για τους αγωνιζόμενους. Οι διαγωνισμοί που είχαν στηθεί πριν την εκκίνηση του αγώνα για το ζέσταμα των αναβατών περιελάμβαναν την μετακίνηση ενός τρακτέρ ανάμεσα σε δύο σημεία αλλά και το σπρώξιμο ενός θηριώδους ελαστικού για 1500 μέτρα. Σίγουρα μέσα στην υγρασία, την ομίχλη και την θερμοκρασία των 12 βαθμών δεν ήταν και το καλύτερο ξύπνημα!

Εύκολο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και το πέρασμα των εξήντα μοτοσυκλετών από την Νότια Αφρική στα τα σύνορα της Ζουαζηλάνδης. Η σχεδόν ανύπαρκτη γραφειοκρατεία δυσκόλευε τα πράγματα. Όμως η ανταλλαγή καπέλων με αυτά του GS Trophy απλούστευσε την διαδικασία και το δώρο ήταν ένα προφυλακτικό για τον κάθε αναβάτη! Το τελευταίο συνηθίζεται ως μέτρο πρόληψης για την ασθένεια του Aids.

Το κατακόκκινο χώμα που διέσχιζε τους καταπράσινους λόφους περίμενε να ρουφήξει τους αναβάτες στο σημείο που είχε λασπώσει. Η οδήγηση στην λάσπη άλλωστε απαιτεί ειδική τεχνική και όρθια οδήγηση και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Παρακάτω, ένας ποταμός περίμενε τους αναβάτες, οι οποίοι όμως γνώριζαν από πριν ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχαν να αντιμετωπίσουν τουλάχιστον κροκόδειλους και ιπποπόταμους.

Στον αγώνα και στην δεξιοτεχνία, οι αναβάτες από την Μεγάλη Βρετανία πέρασαν μπροστά στην βαθμολογία, αφήνοντας πίσω τόσο του Αφρικανούς, όσο και τους Γερμανούς.

Μετά την ολοήμερη ταλαιπωρία, το σημείο συνάντησης που περίμενε τους αναβάτες ήταν στημένο σε ένα μαγευτικό τοπίο. Με ζέβρες να ξαπλώνουν στο γρασίδι, μαϊμούδες να πηδούν στους ευκαλύπτους και φίδια να εμφανίζονται από το πουθενά.

Την κατάσταση ανέλαβε να διασκεδάσει τοπική ομάδα χωρού με παραδοσιακές φιγούρες.

Αποτελέσματα

 


Χώρα Βαθμολογία
1 Μεγάλη Βρετανία 49
2 Αφρική 41
3 Γερμανία 39
4 Καναδάς 38
5 Ισπανία 33

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: GS Trophy 2010 - 1st Day »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon