.
Κατηγορία Freestyle Motocross
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 08:14

Red Bull X-Fighters World Tour 2010

 

 

O Torres…κατακτά τη Ρώμη και ο Adams το Πρωτάθλημα!

Stadio Flaminio / Ρώμη

Ο Ισπανός Dany Torres ήταν ο θριαμβευτής στο μεγάλο φινάλε του Red Bull X-Fighters World Tour 2010 που πραγματοποιήθηκε στο Stadio Flaminio (ITA) της Ρώμης, υπερτερώντας του Adam Jones (ΗΠΑ),  σε ένα κατάμεστο από 20.000 θεατές γήπεδο. Ο  Nate Adams (ΗΠΑ) με την 3η  θέση στη Ρώμη, παρέμεινε στην κορυφή της συνολικής κατάταξης κατακτώντας έτσι τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος.

 

ΡΩΜΗ, 02 Οκτωβρίου 2010. «Λατρεύω την Ιταλία»,  φώναξε εκστασιασμένος ο Torres από το μικρόφωνο, αφού προηγουμένως είχε μαγέψει κριτές και κοινό με τα μοναδικά tricks που παρουσίασε στον τελικό γύρο του αγώνα. Ο αντίπαλός του, Adam Jones, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο Ισπανός άξιζε τη νίκη της Ρώμης: «Ο Dany δεν έκανε ούτε ένα λάθος.  Αντίθετα εγώ τα θαλάσσωσα στον τελικό γύρο. Του άξιζε η αποψινή νίκη».
Στην πόλη – σήμα κατατεθέν- των σπουδαιότερων μονομαχιών, η μάχη για τον τίτλο της συνολικής κατάταξης των Red Bull X-Fighters 2010, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει άλλη μια σκληρή μονομαχία. Στο τέλος, ήταν ο Αμερικάνος Nate Adams, που αναδύθηκε νικητής του φετινού πρωταθλήματος με την ελάχιστη διαφορά των, μόλις, 5 πόντων από σκληρή αναμέτρηση του με τον Andre Villa (NOR). Αυτή η νίκη αποδεικνύει ότι ο Adams υπερασπίστηκε επιτυχώς τον τίτλο του, ενώ ο Villa, που ανέβηκε στο βάθρο στις πρώτες τέσσερις, από τις έξι, διοργανώσεις του 2010 έμεινε να μετρά τις χαμένες του ευκαιρίες.

Έξι εντυπωσιακές ιστορικές τοποθεσίες, 12 αναβάτες, εκατόν εξήντα χιλιάδες θεατές, τρεις Ήπειροι, 770 άλματα 15μ. ύψος και 30 μ. πλάτος - είναι μόνο μερικά από τα εντυπωσιακά νούμερα του φετινού πρωταθλήματος Red Bull X-Fighters World Tour. Οι αναβάτες αγωνίστηκαν σε μοναδικές τοποθεσίες του κόσμου, όπως στην τεράστια αρένα ταυρομαχιών του Mexico City (MEX), μπροστά από την Αρχαία Σφίγγα της Γκίζας (EGY), στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας (RUS), στην Plaza de Toros de  Las Ventas της Μαδρίτης (ESP), στο Battersea Power Station του Λονδίνου (GBR) και στο Stadio Flaminio της Ρώμης (ITA).
-//-
Γενική, Τελική Κατάταξη Red Bull X-Fighters 2010: 1. Nate Adams (USA/370 βαθμοί), 2. Andrè Villa (NOR/365 βαθμοί), 3. Dany Torres (ESP/310 βαθμοί), 4. Levi Sherwood (NZL/290 βαθμοί), 5. Adam Jones (USA/290 βαθμοί), 6. Robbie Maddison (AUS), 7. Mat Rebeaud (ΕΛΒ), 8. Eigo Sato (JPN)
Τελικά αποτελέσματα, Red Bull X-Fighters Ρώμη / Ιταλία: Dany Torres (ESP), 2. Adam Jones (ΗΠΑ), 3. Nate Adams (ΗΠΑ), 4. Andrè Villa (NOR), 5. Mat Rebeaud (SUI ), 6. Rémi Bizouard (FRA)


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 01:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Night of the Jumps – 2ος αγώνας - Βερολίνο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon