.
Κατηγορία Extreme Enduro
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011 09:10

Extreme enduro - Hell's Gate 2011

 

Ο Jarvis στην κορυφή!

 

 



Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, δύο Άγγλοι προερχόμενοι από τον χώρο του Trial έφτασαν στην Ιταλία και πάλεψαν για την μάχη στον αγώνα extreme enduro, Hell’s Angel.
Ο αγώνας διοργανώθηκε στην Τοσκάνη από τον Fabio Fasola τον οποίο έχουμε γνωρίσει και στη χώρα μας σαν εκπαιδευτή enduro (Fasola enduro school) ο οποίος κατάφερε για μία ακόμη φορά να βγάλει όλους τους αναβάτες off! Έξι κύκλοι που περιλαμβάνουν και βραδινή οδήγηση, με δύσκολα περάσματα από ποτάμια, βρεγμένα βράχια, λάσπες, κατακόρυφες ανηφόρες.

Οι σπεσιαλίστες

Οι σπεσιαλίστες του είδους Graham Jarvis και Dougie Lamkin, και οι δύο με νέες μοτοσυκλέτες στην 2η εμφάνισή τους, (Husaberg TE 250 – Gas Gas EC 300) έδωσαν τα καλύτερα στοιχεία μιας και ήταν αυτοί που τερμάτισαν πολύ μπροστά από σημαντικά ονόματα. Ο αγώνας που έγινε μπροστά στο όρος Hell’s Peak με εκατοντάδες θεατές να παρακολουθούν και να βοηθούν, ήταν συναρπαστικός.
Στον αγώνα κατάφεραν να χρεωθούν με βαθμούς αργοπορίας αναβάτες όπως ο Cody Webb αλλά και γνωστοί για την αγάπη τους στα δύσκολα, όπως ο Alessandro “Bottu” Botturi. Εκτός τέθηκαν επίσης οι Walker, Webb, Xevi Galindo.

Πρόσωπο με πρόσωπο βρέθηκαν στον τελευταίο γύρο οι Graham Jarvis και Dougie Lampkin οι οποίοι πέρσι, τερμάτισαν μαζί με ελάχιστη διαφορά μιας και ο Lamkin τράβηξε την προσοχή αλλά και την βοήθεια του κοινού.
.
Φέτος ο Graham δεν ρίσκαρε και σε κάθε γύρο έκανε μία μικρή διαφορά, μέχρι τον τελευταίο όπου αύξησε τη διαφορά από τον δώδεκα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Trial.

Το αποτέλεσμα βρήκε τον Graham Jarvis πρώτο στην κορυφή και τον διοργανωτή Fasola σε εκπληκτική διάθεση για άλλο ένα επιτυχημένο αγώνα.

Φωτογραφίες


Video

Video 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Roof of Africa The Tough One 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon