.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 07:36

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος - Διπλή πρωτιά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας για τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο, ο οποίος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας και στους 2 πρώτους αγώνες.

Πιο αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου του "Dinos31" αναφέρει τα εξής:

Ξεκίνησε επίσημα το Βαλκανικό πρωτάθλημα κάνοντας τις ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή ενώ τα πρώτα χρονομετρημένα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο λόγω λαδιών που είχαν χυθεί στην πίστα από την Κ1 έως την Κ5. Στα πρώτα χρονομετρημένα του Σαββάτου έχοντας βρει καθαρό πεδίο κατάφερα στον 9ο γύρο να σπάσω τον προσωπικό μου χρόνο και περσινό ρεκόρ πίστας κατά 0.133 κάνοντας νέο ρεκόρ πίστας με χρόνο 1:23:699. Μετά το πέρας των δεύτερων χρονομετρημένων προετοιμαστήκαμε για τον αγώνα έχοντας κερδίσει την πρώτη θέση στη σχάρα εκκίνησης. Στον αγώνα του Σαββάτου μετά την μάχη που δίναμε με τον Τούρκο οδηγό Mert Konuk, εφαρμόζοντας τη δική μου στρατηγική ώστε να μην ακολουθήσει τις αγωνιστικές μου γραμμές, τερμάτισα στην πρώτη θέση με τον Mert Konuk στην 2η θέση και μια προειδοποίηση για την επιθετική του οδήγηση. Στον αγώνα της Κυριακής ξεκινώντας πάλι από την πρώτη θέση δώσαμε τη δεύτερη μάχη με τον Mert Konuk αφήνοντας τον να προηγηθεί μέχρι τον τελευταίο γύρο όπου έκανα την προσπέραση μου στην Κ15 από την εξωτερική με αποτέλεσμα να τερματίσω στην πρώτη θέση κι εκείνος στην 2η. Αναμένουμε και προετοιμαζόμαστε για τον 3ο-4ο αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος 1-2 Ιουνίου στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

dinos31a24.jpg

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα των 2 πρώτων αγώνων του Βαλκανικού πρωταθλήματος BMU καθώς και με το νέο ρεκόρ πίστας που έκανα το Σάββατο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου ARP Academy που είναι δίπλα μου σε όλη την αγωνιστική μου πορεία, καθώς και τους χορηγούς μου, το Δημοσθένη Μαυρόπουλο, τη ΜοτοΔυναμική, τη Yamaha Motor Greece, τη Yamaha Racing Hellas, το Samba Coffee Roasters, το motoholicsgr, το ChocoMax, το Μοτοδίκτυο, τη Μotod1rect, τη Yamaha Spiliotis, την Pirelli, την Intramoto, το motoaccess.gr, την extraproducts, το rider.graphics και το mouratisgp για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 08:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon