.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010 10:14

Race of champions 2010

 

Pastrana και Doohan!

 

 


Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, διοργανώθηκε ο αγώνας Race of Champions στο Dusseldorf στην Γερμανία. Μέσα σε κλειστό στάδιο, σε μία πίστα ασφαλτοστρωμμένη, οι αγωνιζόμενοι διαγωνίζονται σε σκέλη, ανά δυάδες, με διαφορετικά αυτοκίνητα κάθε φορά.

Μέσα στους παγκόσμιους πρωταθλητές Formula 1 Sebastian Vettel και Michael Schumacher, τον Sebastian Loeb από το WRX αλλά και πολλούς άλλους γνωστούς πιλότους, βρίσκονταν και δύο θρύλοι της μοτοσυκλέτας.

Ο πασίγνωστος από τους αγώνες x treme, Αμερικάνος Travis Pastrana αλλά και ο 5άκις παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, Michael Doohan.

Οι “δικοί μας” είχαν μία μονομαχία σε ένα σκέλος με τον Pastrana να χάνει εξαιτίας ενός σβησίματος από τον… “αργό” Doohan, αλλά τελικά έμειναν και οι δύο εκτός τελικού.

Τον αγώνα κέρδισε τελικά ο πορτογάλος Filipe Alberquerque ο οποίος κέρδισε στα ίσα τον Sebastian Loeb, στερώντας του τη χαρά της 4ης νίκης στον θεσμό.

Όλοι τους αγωνίστηκαν με αυτοκίνητα buggy αλλά και KTM X BOW και γέμισαν θέαμα το στάδιο, που κατακλύστηκε από 65.000 θεατές.

Αυτοί ωστόσο απόλαυσαν το θέαμα από το FMX Show, αλλά και από τον stuntman, Chris Pheifer που έδωσε ρεσιτάλ με το BMW F 800R του.

Δείτε το Video με τα hicghlights του αγώνα

Φωτογραφίες: raceofchampions.com

Φωτογρaφίες αγώνα

Φωτογρaφίες FMX Show

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 21:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Scorpion Masters 2010 - video Πρωτάθλημα X-Trial 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon