.
Κατηγορία Ταχύτητα
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 11:25

Παν. Πρωτ. Ταχύτητας 2018 – 1ος αγώνας, Μέγαρα

 

Με το δεξί ο Φώτης Τσαλίκης! Αποτελέσματα αγώνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην πίστα των Μεγάρων. Μεγάλοι νικητές σε κάθε κατηγορία οι Φώτης Τσαλίκης (Superbike), Δημήτρης Καρακώστας (Supersport), Ανδρέας Λεφέβρ (Racing) και Νίκος Ελευθεριάδης (SS300).

Superbike: Τσαλίκης για τη νίκη

Ο Φώτης Τσαλίκης ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου αγώνα της χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία, μετά από πτώση που σημείωσε ο Σάκης Συνιώρης, ο οποίος είχε την pole position αλλά και τα ηνία του αγώνα. Η πρώτη ήρθε μετά από σύγκρουση με άλλο αναβάτη. Πίσω από τον Τσαλίκη τερμάτισε ο Σωτήρης Μπεγνής με την 3η θέση να πηγαίνει στον Γιώργο Μαρκεσίνη. Στην 4η θέση ο Λευτέρης Πίππος με τον Δημήτρη Πρόϊο να κλείνει την πρώτη πεντάδα. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

superbike

Supersport: Καρακώστας το πρώτο αίμα

Στον Δημήτρη Καρακώστα πήγε η πρώτη νίκη για τη σεζόν στην κατηγορία Superport. Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ήταν ο αναβάτης που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, με την τρίτη θέση να πηγαίνει στον Σταύρο Τρίντη. Στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα οι Δημήτρης Παπαγγέλου και Θεοφάνης Μίχας. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

supersport

Racing: Λεφέβρ για την πρωτιά

Ο Ανδρέας Λεφέβρ πήρε τη νίκη στην Racing, έχοντας πίσω τους τους Χρήστο Παπανικολάου και Γιώργο Κίτσο. Στην 4η και 5η θέση της κατηγορίας οι Ανδρέας Παργινός και Στέλιος Αργυρίου. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα. 

racing ss300

SS300: Στον Ελευθεριάδη η καρό σημαία

Ο Νίκος Ελευθεριάδης ήταν ο νικητής του αγώνα στην SS300 και παράλληα μόλις ένας από τους τρεις συμμετέχοντες στην κατηγορία. Στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα οι Παναγιώτης Κόκκινος και Χρυσόστομος Χατζηγιακουμίδης. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

racing ss300

Νέοι: Παπανικολάου ο πιο γρήγορος


Στην κατηγορία των νέων, ο Παπανικολάου με Kawasaki Ninja 400 ήταν ο νικητής, με τον Ελευθεριάδη και τον Λιούτα στις θέσεις 2 και 3, με Υamaha R3 και ΚΤΜ RC390 αντιστοίχως. Ακολουθούν τα αποτελέσματα: 

neoi tayxthta

Open: Μουρτζής πρώτος

Νίκη στην Open κατηγορία για τον Μουρτζή με Yamaha R1, με τον Αγγελακόπουλο και τον Τζικάκη να ακολουθούν καταλαμβάνοντας την δεύτερη και την τρίτη θέση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα

open tayxthta

Φωτογραφίες (Moto & Bike TV)



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 11:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon