.
Κατηγορία Scramble
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 09:22

Scramble Νοτίου Ελλάδος, 4ος Αγώνας, Ναύπλιο

 

Με 76 συμμετοχές

 

 

Ο 4ος αγώνας για το Scramble Νοτίου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στην Καραθώνα Ναυπλίου, με τους Σάκη Μητσάκο (SB), Θανάση Βούλγαρη (S1), Γιώργο Κυπραίο (S2), Μιχάλη Ντουζένη (Expert) και Νίκο Τσάνα (Senior) να κατακτούν τις πρώτες θέσεις.

Μάχες στην Καραθώνα

Με σύμμαχο τον καιρό, η ΦΙΛ.Μ.Α. διοργάνωσε τον 4ο αγώνα για το Scramble Νοτίου Ελλάδος, στην παραλίας Καραθώνα του Ναυπλίου. Με 76 αγωνιζόμενους και αρκετούς θεατές, αλλά και σκόνη, λόγω της ανομβρίας, ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από αρκετό συναγωνισμό.
Στην κατηγορία SB που εκκίνησε πρώτη, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τερμάτισε ο Σάκης Μητσάκος, με τον Γιώργο Ευμορφιάδη και Θανάση Μούγιο να ακολουθούν.

Στην κατηγορία S1, την καρό σημαία είδε πρώτος ο Θανάσης Βούλγαρης, με τους Βλάση Κόρκα και Ανδρέα Θεοδώρου να συμπληρώνουν το βάθρο.
Στην κατηγορία S2, ήταν ο Γιώργος Κυπραίος ο ταχύτερος όλων, με τους Χρήστο Κοτούλα και Χρήστο Αντωνόπουλο να ακολουθούν.
Κατηγορία Expert, και ο Μιχάλης Ντουζένης τερμάτισε πρώτος, με τους Βαγγέλη Μπουρίκα και Σταύρο Μπουζούκο να συμπληρώνουν το βάθρο. Τελευταία κατηγορία η Senior, την οποί κέρδισε ο Νίκος Τσάνας, με τους Νίκο Αναγνωστόπουλο και Παναγιώτη Αναστασόπουλο στο βάθρο.

Φωτογραφίες

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 09:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon