.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 11:03

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2019, 1ος αγώνας, Ωρωπός - Αποτελέσματα

Κακολύρης και Yamaha ξεκίνησαν με το δεξί

Η έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2019 έγινε το Σάββατο 16/2 στον Ωρωπό, με την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών να φτιάχνει έναν αγώνα σε δύσκολες συνθήκες και, κυρίως, άφθονη λάσπη. Κατά την πρώτη μέρα του διήμερου αγώνα ο Παναγιώτης Κακολύρης της Yamaha Racing Worksbike Team Michelin αναδείχθηκε ως μεγάλος νικητής.

overall day 1
overall2 day 1

Δεύτερος ήρθε ο Γιάννης Τρίγκας (Beta Enduro Racing Stroke Tzortzopoulos) και τρίτος ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda Σαρακάκης Honda Siafarikas Redriders).

e1 day 1

Κατά κατηγορία, ο Κακολύρης προφανώς επικράτησε και στην Ε1, ο Αλέξιος Ζώρας (KTM SEE Michelin Moto Market Motorex) ήταν πρώτος της Ε2 και ο Τρίγκας επικράτησε στη δική του κατηγορία, Ε3, του Σιαφαρίκα.

e2 day 1

Ακόμη, την πρωτιά στην ΕΝ πήρε ο Ζαφείρης Μαραγκός (Yamaha Racing Worksbike Team) και στην ES ο Ιωάννης Κολιγλιάτης (INA TV-TM-GAERNE-SUPERSPROX-INATECH).

e3 day 1

Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon