.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 10:24

Greece Rally 2021 - 6η Μέρα - Πιέρια - Βελβεντός

Η 6η μέρα έφερε τους οδηγούς σε μια ακόμη μεγάλη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα οδηγικά ημέρα, με 270 χιλιόμετρα διαδρομών και 217 χιλιόμετρα Ειδικής Διαδρομής, στα Πιέρια Όρη και στον Βελβεντό.

Οι αγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν κατά μήκους του Αλιάκμονα, πριν αναρριχηθούν προς το Καταφύγι και την Αγία Κυριακή, για να οδηγηθούν προς το όμορφο χωριό του Βελβεντού δίπλα στη λίμνη Πολυφύτου.

Στη συνέχεια ξανά πάνω στον ορεινό όγκο των Πιερίων στα 2024m υψόμετρο και στο ορεινό καταφύγιο, για να κατεβούν προς το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου και στα χωριά της Κατερίνης, πριν καταλήξουν στην Σφηκιά όπου η τοπική Κοινότητα και οι κάτοικοι επεφύλασσαν μια έκπληξη, με τοπικά εδέσματα και κεράσματα σε όλους τους τερματίσαντες και τους παρευρισκόμενους.

Πρώτος στο τερματισμό έφτασε και πάλι ο #1 Stefan SVITKO με 2ο τον #322 Tobias EBSTER και 3ο τον #2 Arunas GELAZNINKAS.

Πρώτος Έλληνας ο #11 Γιώργος Στογιάνος με τον αδελφό του #12 Βασίλης Στογιάνος πολύ κοντά και 3ο τον Χρήστο Πελούση #51.

Top 5#
#1 Stefan SVITKO
#322 Tobias EBSTER
#2 Arunas GELAZNINKAS
#3 Martin BENKO
#305 Mark HURLSTON

Overall
#1 Stefan SVITKO
#2 Arunas GELAZNINKAS
#322 Tobias EBSTER
#3 Martin BENKO
#4 Roberto BARBIERI

Το Σάββατο, είναι η τελευταία αγωνιστική ημέρα, με τους οδηγούς να απολαμβάνουν μια καθαρά μέρα οδήγησης Enduro γύρω από τη Βέροια, και στους πρόποδες του Σελίου.

Μπορείτε να δείτε εδώ τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 10:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon