.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 12:12

KTM και Λευτέρης Πίππος

Πρώτοι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας!

 




Με επιτυχία έγινε στο Βόλο η απονομή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Μοτοσυκλέτας της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2012, όπου η KTM South East Europe γιόρτασε, μεταξύ άλλων, το πρώτο της πρωτάθλημα στην ταχύτητα!

Περήφανη η KTM SEE

Σε έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μεταξουργείο Ετμεκτζόγλου», που δημιουργήθηκε στη Νέα Ιωνία του Βόλου το 1924, έγινε η απονομή των βραβείων στους νικητές των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Μοτοσυκλέτας της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. του 2012, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013.

Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα φιλικό και οι παρευρισκόμενοι Πρωταθλητές έγιναν αποδέκτες έντονου χειροκροτήματος.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που στην ίδια απονομή βρέθηκαν αθλητές του χώρου της μοτοσυκλέτας από όλες τις κατηγορίες (mx, enduro, ταχύτητα, dragster κ.λπ), στοιχείο που έδωσε διαφορετική αίγλη στην εκδήλωση.

Η KTM South East Europe είναι ιδιαίτερα περήφανη, καθώς μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελληνική μοτοσυκλέτα, οι αναβάτες που επέλεξαν να αγωνιστούν με μοτοσυκλέτες KTM, κατάφεραν να πρωτεύσουν σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Στο Enduro ο Δημήτρης Τσακατσώνης στέφθηκε Πρωταθλητής της κατηγορίας Ε2, ο Αλέξης Ζώρας πήρε Πρωτάθλημα στην Ε1 και στο Scramble, ενώ ο Μανώλης Νανάκος πήρε τον τίτλο στους  Βετεράνους. Στο Motocross ο Γιώργος Ηλιόπουλος πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία ΜΧ1.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την νίκη της KTM σε μια κατηγορία που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε αδύνατη. Ο Λευτέρης Πίππος οδηγώντας μια KTM RC8 R στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην κορυφαία κατηγορία Stock Sport, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, παραμένοντας σταθερός σε όλο το πρωτάθλημα. Οδηγώντας μια σχεδόν normal μοτοσυκλέτα και έχοντας βασική υποστήριξη, κατάφερε να αποδείξει ότι δεν απαιτούνται πολλά χρήματα ή εξεζητημένες μοτοσυκλέτες ώστε να καταφέρει κάποιος να πετύχει αυτό στο οποίο στοχεύει.
Αρκεί η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο!  Ο Υπεύθυνος του Αγωνιστικού τμήματος της ΚΤΜ SEE  κ. Στάθης Κοσμίδης παρέλαβε Τιμητική πλακέτα για την προσφορά της εταιρίας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Motocross και Enduro.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες η KTM SEE ήταν παρούσα σε όλους τους αγώνες Motocross και Enduro, προσφέροντας τεχνική βοήθεια σε όλους τους αναβάτες που οδηγούσαν μοτοσυκλέτες KTM και πολλές φορές και σε αναβάτες με άλλες μοτοσυκλέτες που είχαν ανάγκη βοήθειας για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη Πίππο


Ο Λευτέρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11-06-1986 και είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους «μικρούς» του πρωταθλήματος όντας από τους πλέον αγαπητούς αναβάτες του χώρου.  

Στους ελληνικούς αγώνες ταχύτητας υπήρξε Πρωταθλητής 2008 στην κατηγορία 125 Racing, ενώ τα έτη 2006 και 2007 στην ίδια κατηγορία κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Το ταλέντο του Λευτέρη και η μεγάλη του αγάπη στις μοτοσυκλέτες δεν σταματάνε όμως μόνο στην ταχύτητα. Τα έτη 2006, 2007 και 2008 αναδείχθηκε και Πανελλήνιος Πρωταθλητής Trial αποδεικνύοντας ότι και τα βράχια δεν του είναι ξένα…

Η KTM South East Europe θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθεια όλων των αναβατών μοτοσυκλέτας τους ευχαριστεί για την προσπάθειά τους και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια υποστήριξής τους και το 2013 παρά τις, πλέον, μειωμένες οικονομικές δυνατότητες που επιβάλει  η δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 13:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon