.
Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 10:44

Δυναμική συνέχεια για τον Κων/νο Γεροντάκη με Honda στο Πανελλήνιο Enduro

Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην αυλαία στη Σπάρτη, συνέχισε το ίδιο δυνατά την πορεία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduroστον 3ο αγώνα που έγινε στην όμορφη Λίμνη Πλαστήρα στις 14 Μαΐου.

Πάνω σε μια Honda CRF 300 RX από την Honda Saracakis Siafarikas ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα του στις ειδικές διαδρομές κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καταφέρνοντας να είναι 3ος Γενικής κατάταξης και 3ος στην δυνατή κατηγορία Ε2, αρκετά κοντά στους Αλέξη Ζώρα και Παναγιώτης Κουζή.

Δυστυχώς, ο αγώνας διακόπηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αφού η πυκνή ομίχλη και η ελαττωμένη ορατότητα ανάγκασαν τους οργανωτές να σταματήσουν τον αγώνα στην μέση του. Πλέον, αναζητά την σταθερότητα στις εμφανίσεις του, και την αποφυγή των λαθών, ώστε να καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους πρωταγωνιστές του ελληνικού Enduro, κάτι το οποίο παλεύει από παιδί.

Τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη στηρίζουν οι:

Ηondamotorcycles / Honda Siafarikas Off Road Dream/ Amanatiadis Group

Geralumin E.E. Συστήματα Αλουμινίου

Michelin / Kenny Greece / Factory Boots/ DXLgraphics

Motorex / Motomarket / Acerbis

τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά

Συγχαρητήρια στον αθλητή του Σωματείου μας, ευχόμενοι μια αντίστοιχη συνέχεια!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 10:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon