Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 11:20

Skourtas Racing Center - Δεν θα συμμετάσχει στο ΠΠΤ 2020!

Ο θρυλικός Έλληνας αγωνιζόμενος Σάκης Σκούρτας, του οποίου η ομάδα Skourtas Racing Center συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας τα τελευταία 3 έτη με μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ και ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο, ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο ΠΠΤ 2020, αφήνοντας πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ας δούμε τι έγραψε ο Σάκης Σκούρτας, αποχαιρετώντας το ΠΠΤ.

«Αποχαιρετισμός 2019

Εν όψη της ησυχίας από το τέλος του Π.Π.Τ. μια μικρή κατάθεση-αναφορά για την κατηγορία που αποτελεί το μέλλον των Αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην χώρα μας και όχι μόνο, φυσικά δεν είναι άλλη από την κατηγορία ΄Νέων΄ παιδιών με το αστείρευτο πάθος, ταλέντο, όνειρα, από τους ίδιους, τους γονείς, οπαδούς, έχει αποδειχθεί πως όλοι μαζί τα στηρίζουν κ ελπίζουν να τους δουν / δούμε πιο ψηλά στο Μοτοσικλετιστικό μας στερέωμα.

Ζούμε μια εποχή που έστω και καθυστερημένα ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ, βλέπω με μεγάλη χαρά δικά μας παιδιά να προωθούνται στο εξωτερικό προσπαθώντας να ανοίξουν φτερά και δίπλα τους γονείς με κόπο, πόνο, θυσίες, οικονομικές, οικογενειακές να προσπαθούν να εκπληρώσουν όνειρα στόχους παλιούς δικούς τους και τώρα των παιδιών τους.

Θέλω να πω:

Η κατηγορία ΝΕΩΝ θέλει περισσότερη φροντίδα γιατί είναι το πηγάδι μας, το πηγάδι που θα ξεδιψά όλους τους λάτρεις των μοτοσικλετών βγάζοντας νέους αναβάτες. Αν όχι, είναι σαν να θέλεις να φυτρώσουν δέντρα χωρίς να φυτέψεις, χωρίς να ποτίζεις, χωρίς να τα περιποιείσαι.

Στους έχοντες εμπλοκή θα διαπιστώσατε πως «οι άρχοντες του σπορ» ειδικά για την ταχύτητα θα έλεγε κανείς (το λιγότερο που μπορώ να πω) είναι πως δεν την θέλουν και το λέω αυτό ως, ας μου επιτραπεί έμπειρος πια χωρίς να θέλω να θίξω προσωπικά κάποιον αλλά μόνο και μόνο να επισημάνω την στάση τους απέναντι στο σπορ, απόδειξη κραυγαλέα τα δυο τελευταία χρόνια στον τελευταίο αγώνα μαζί με τις απονομές έκαναν επί τόπου και τις απονομές των Πρωταθλητών ούτε καν δηλαδή ένα έξοδο μιας αίθουσας (τελετή) που θα τιμούσαν τους αθλητές παρουσία των ανθρώπων τους και των χορηγών τους, (εντελώς ταπεινωτικό σαν αποτέλεσμα για την κατάκτηση τίτλων), εύκολα θα πει κάποιος και πότε ήταν καλά; του απαντώ πως ήταν κάποτε καλά, είχαμε χιλιάδες οπαδούς και δεκάδες χορηγούς που ακολουθούσαν βοηθώντας ομάδες.

Αγαπητοί ας σκεφτείτε πρώτα παρακαλώ… αυτό το μήνυμα δεν έχει στάση αντιδικιών διότι ως γνωστό κάτι τέτοιο καταλήγει εκτός θέματος πολλές φορές για όλους μας, ενώ το θέμα μας είναι πως θα γίνουν καλύτεροι οι αγώνες, πως θα έρθουν Νέα παιδιά σε αυτήν την ειδική και οικονομική θα έλεγα κατηγορία.

Προσωπικά εγώ και τα παιδιά μου θα είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προσκλήσεις-προκλήσεις που έχουν να κάνουν με το καλύτερο μέλλον της ταχύτητας αν και θα πρέπει να σας ανακοινώσω με μεγάλη μας λύπη πως η Ομάδα Skourtas Racing Center δεν θα συνεχίσει το 2020, διανύσαμε ένα κύκλο τριών ετών με επιτυχίες, όμορφες στιγμές, όμορφες εικόνες από χαμόγελα και αγκαλιές, θέλω να πιστεύω πως θα υπάρχουν πάντα στο μυαλό όλων μας οι όμορφες στιγμές…

Σε άλλη στιγμή θα αναλύσουμε τους λόγους.

Την απόφαση αυτή στηρίζουν οι άνθρωποι όλοι που μας εμπιστεύθηκαν τα χρόνια αυτά και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για το καλύτερο όταν αυτό θα είναι και πάλι εφικτό.

Θα τους ευχαριστήσω και πάλι που μας βοήθησαν αυτά τα 3 χρόνια: ΚΤΜ S.E.E. PIRELLI Intramoto, QUANTUM oils, ARAI MC motor import, PAPASTAVROU SHOP, MOURATIS Parts

Μετά τιμής και πάντα με αγάπη σε το μηχανοκίνητο σπορ
Σάκης Σκούρτας & Υιοί»

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 11:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube