.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 14:08

Δεύτερος αγώνας πανελληνίου πρωταθλήματος Trial

 

25 Ιουνίου – Λουτράκι Κορινθίας



 

 

Το αθλητικό σωματείο ΜΟτοσυκλετιστές Λουτρακίου Περαχώρας, διοργανώνει τον δεύτερο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Trial, στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου Κορινθίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου και όπως μας πληροφορούν οι διοργανωτές, θα παρουσιαστούν πρωτόγνωρες για την χώρα μας ειδικές διαδρομές, σε πολύ όμορφη τοποθεσία:

Αγαπητοί φίλοι,

Για μια ακόμη χρόνια το σωματείο μας, πρωτοπόρο στο θεσμό των αγώνων Trial στην Ελλάδα, διοργανώνει τον 2ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Trial, στις 25 Ιουνίου. Με ολοκαίνουριες φρέσκες ειδικές για φέτος σε νέα δασική τοποθεσία, βάλαμε τα δυνατά μας και φτιάξαμε ειδικές που δεν έχουν παρουσιαστεί πάλι στη χώρα μας, απαιτητικές όσο πρέπει για κάθε κατηγορία σε μια πανέμορφη τοποθεσία με πεύκα ,ώστε να προστατεύσουμε απο τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, αναβάτες και θεατές. Ελπίζουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον θεσμό και ευχόμαστε να περάσουμε όλοι καλά.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του ΜΟ.Λ.Π

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 14:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Crazy Mud Games Το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro στην Ελλάδα! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon