.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 10:12

Νίκη ο 11χρονος Γιάννης Περιστεράς στο Καρτ!

 

Στον 2ο αγώνα της χρονιάς

 

 

Η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017 δόθηκε στις 25-26 Μαρτίου με τον 2ο γύρο του θεσμού, που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) στην πίστα καρτ Αφιδνών Kartodromo. Μετά τις Ελεύθερες και Χρονομετρημένες Δοκιμές του Σαββάτου 25 Μαρτίου, το πρόγραμμα της Κυριακής 26 Μαρτίου περιλάμβανε το κυρίως κομμάτι του αγώνα, το οποίο αποτελούνταν από τα Προκριματικά σκέλη και τους Τελικούς της κάθε Κατηγορίας, που έκριναν και τους νικητές.

Ανάμεσα στους 48 αθλητές που έλαβαν τελικά μέρος στον αγώνα, στις 7 Κατηγορίες (60 Mini A, 60 Mini B, Junior, Senior, KZ2, KZ3, Club), ανάλογα με την ηλικία τους ή τις τεχνικές προδιαγραφές του καρτ τους, συμμετείχε και ο Γιάννης Περιστεράς.
Ο 11χρονος αναβάτης που δοκιμάζει την τύχη του και στους τέσσερις τροχούς, συμμετείχε στην κατηγορία 60 Mini, όπου συμμετέχουν οι μικρότεροι αθλητές των αγώνων, έχοντας ηλικία μεταξύ 8 και 12 ετών, όπου και κέρδισε. Ο Γιάννης Περιστεράς (Maitos Kosmic Kart, Kosmic-TM) συμμετείχε και κέρδισε επίσης και την Κατηγορία 60 Mini A. Το έργο του δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς σε όλους τους αγώνες ο ανταγωνισμός ήταν πολύ έντονος, με κύριους αντιπάλους τους Στυλιανό Πετρίση (Chatzis Racing Team, FA-TM) και Ανδρέα Σπανό (Praga Zahos Karting, Praga-TM), οι οποίοι τον συνόδευσαν στο βάθρο των νικητών τόσο σε επίπεδο Γενικής της 60 Mini, όσο και στην επιμέρους κατάταξη της 60 Mini A, όπου εντάσσονται οι αθλητές ηλικίας 11-12 ετών.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 10:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon