.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 08:59

Sam Lowes & Aprilia RS-GP. Η πρώτη επαφή - Video

 

Σε διήμερο τεστ στο Misano

 

Ο 25χρονος Βρετανός Sam Lowes δοκίμασε στο Misano την Aprilia RS-GP για πρώτη φορά, κάνοντας το ντεμπούτο του στην κατηγορία MotoGP, όπου θα συμμετάσχει επίσημα από το 2017. 

Όπως αναφέρει ο Romano Albesiano της Aprilia, "δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αρχή. Ο Sam έπρεπε να συνηθίσει μια σειρά δύσκολων παραγόντων. Από την δύναμη της μοτοσυκλέτας, στους carbon δίσκους στα φρένα, στα ηλεκτρονικά... κι όμως, ένιωσε και έδειχνε άνετος με το καλημέρα, και ταυτόχρονα ήταν πολύ αναλυτικός και ακριβής σε αυτά που έλεγε στους τεχνικούς της ομάδας."

Ο Lowes είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Supersport του 2013, ενώ για την ώρα βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή του Moto2, όπου και αγωνίζεται για το 2016.

Καβάλα στην RS-GP, στο Misano, συμπλήρωσε 60 γύρους την πρώτη μέρα και 69 τη δεύτερη, ενώ δήλωσε πως οι πρώτοι γύροι του με την Aprilia ήταν μια απίστευτη εμπειρία που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει.

Τι τον εντυπωσίασε πιο πολύ; "Η δύναμη, οι carbon δίσκοι, το seamless κιβώτιο, και τα ηλεκτρονικά. Έκπληξη ένιωσα με την ευελιξία της μοτοσυκλέτας, κάτι που δεν περίμενα.

Στο ίδιο τεστ συμμετείχαν ο test-rider της Aprilia Mike Di Meglio, αλλά και οι test-riders της Ducati Casey Stoner και Michele Pirro.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 20:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon