.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 13:02

Τα λιπαντικά Global Racing Oil (GRO) χορηγοί του Ανδρέα Ψυχογυιού

 

Στον αγώνα του Manx GP 2016

 

Ο Ανδρέας Ψυχογυιός για ακόμη μία φορά γράφει ιστορία λαμβάνοντας μέρος στον πιο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα στον κόσμο έχοντας στο πλευρό του την Global Racing Oil στον τομέα της λίπανσης του κινητήρα της μηχανής του.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της GRO Global Racing:

"Για να γίνει εφικτή μία τέτοιου είδους αγωνιστική συμμετοχή σε διεθνές επίπεδο , χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία από την πλευρά του αναβάτη , ο οποίος πρέπει να είναι έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά. Στο τεχνικό κομμάτι η επιλογή των καλύτερων προϊόντων της αγοράς είναι αναγκαία διότι συνδυαστικά θα του επιφέρουν την μέγιστη απόδοση παρέχοντας του ασφάλεια αλλά και το μέγιστο αποτέλεσμα.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η GRO Global Racing Oil να αναλάβει δράση παρέχοντας στον Ανδρέα Ψυχογυιό επί δύο συναπτά έτη την μέγιστη βοήθεια στον τομέα της λίπανσης της μηχανής του (Yamaha YZF-R6). Οι απαιτήσεις είναι υψηλές για όσους γνωρίζουν, δεδομένου ότι στον συγκεκριμένο αγώνα οι αναβάτες διανύουν 59.5457 χλμ. (37 μίλια) με ταχύτητες άνω των 320 χλμ./ ώρα, σε απόσταση μερικών εκατοστών από τους υπερυψωμένους πέτρινους τοίχους. Η ποιότητα , η αντοχή και η απόδοση του 100% συνθετικού λιπαντικού με ιξώδες 10W-30 της Global Racing Oil εκπληρώνει στο έπακρο τις απαιτήσεις του Ανδρέα Ψυχογυιού.

Για τους ενδιαφερόμενους αναβάτες οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα GRO που εμπιστεύεται και χρησιμοποιεί ο Ανδρέας Ψυχογυιός μπορούν να επικοινωνήσουν με το κατάστημα του Ανδρέα Καούδη στην Αγία Βαρβάρα Μεγάλου Αλεξάνδρου 94 & Διος 23 στο τηλέφωνο 210.5615347. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενημέρωσής τους στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook Motorlube GRO XADO. Για άλλη μια χρονιά συμμετέχουμε ενεργά και υποστηρίζουμε τον Ανδρέα στο μεγάλο του αυτό εγχείρημα.

Να αναφέρουμε στους χιλιάδες fans του Ανδρέα Ψυχογυιού την δυνατότητα απόκτησης του συλλεκτικού ετήσιου T-Shirt το οποίο βοηθάει στον μεγάλο αγώνα της προετοιμασίας του για το Isle of Man.

Ανδρέα ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στα προϊόντα μας συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!"

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 21:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon