.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 09:54

Gas-Gas: Πάρτε μέρος στο Διεθνές Six Days Enduro 2016

 

Τρία πακέτα για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε αναβάτη 

 

Πάρτε μέρος στο Διεθνές Six Days Enduro 2016 στη Navarra & ζήστε 6 συναρπαστικές μέρες με τη Gas Gas από 11 έως 16 Οκτωβρίου 2016!

gasgas isde 2

Το Διεθνές Six Days Enduro (ISDE) θα φιλοξενηθεί φέτος στην Ισπανία από 11-16 Οκτωβρίου και η Gas Gas σας υπόσχεται μία ανεπανάλειπτη εμπειρία. Εσείς το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι να απολαύσετε αυτό το σπουδαίο γεγονός!

Επιλέξτε μία από τις τρεις υπηρεσίες Gas Gas και αγωνιστείτε:

1. "Gas Gas Υπηρεσία Racing Service" (1.000 € + ΦΠΑ): Σέρβις και τεχνικές συμβουλές σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIM για τις 6 ημέρες της εκδήλωσης. Οι αναβάτες παίρνουν: αγωνιστικά εργαλεία, βενζίνη για όλες τις ημέρες του αγώνα, προμήθειες στα σημεία εξυπηρέτησης (ΣΕΧ), service ανταλλακτικών*, πρόσβαση στις τέντες του service και στο catering (για ποτά, φρούτα, σνακ...)

2."Gas Gas Ενοικίαση μοτοσυκλέτας" (2.000 € + ΦΠΑ): Μίσθωση μιας από τις νέες 2-χρονες μοτοσυκλέτες ΕC 250/300 Racing 2017 για τον αγώνα. Καινούργια μοτοσυκλέτα, με πινακίδα κυκλοφορίας και ασφάλιση, καθώς και με δυνατότητα αγοράς σε ειδική τιμή για όσους χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία αυτή.

3. "Gas Gas ISDE Full Pack Racing" (3.000 € + ΦΠΑ): Περιλαμβάνει τις δύο προηγούμενες επιλογές ("Gas Gas Yπηρεσία Racing Service" και "Gas Gas Ενοικίαση μοτοσυκλέτας").

* Δεν περιλαμβάνονται τα ελαστικά και το κόστος των ανταλλακτικών, που πληρώνονται από τον αναβάτη.

gasgas isde 3

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την eXTra products, την ελληνική αντιπροσωπεία της Gas Gas.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 21:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon