.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 17:41

Sherco 250 SEF-R 2016

 

Συμμετοχή στην Moto3!

 

 

Η γαλλική Sherco, έπειτα από την πλήρη γκάμα σε μοτοσυκλέτες enduro και trial, φαίνεται ότι κάνει στροφή προς τους αγώνες ταχύτητας. Αυτό επιβεβαιώνει η παρουσία της νέας 250 SEF-R, της μονοκύλινδρης μοτοσυκλέτας ταχύτητας με την οποία η Sherco θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας MotoGP, στην κατηγορία Moto3.
Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αναφορικά με την ιπποδύναμη ή άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως και τους αναβάτες που θα φιλοξενήσει στην σέλα της.
Η ομάδα που θα την διαθέτει και σε ιδιώτες ονομάζεται Fort Racing Team, και το μόνο σίγουρο, ότι θα δούμε άλλη μία εταιρία να συμμετάσχει στον θεσμό, με ανάλογη αύξηση του θεάματος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 17:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανευρωπαϊκό Κύπελλο YZ125 O Stefan Everts στην Suzuki! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon