.
Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2025 08:08

Jorge Martin - Χάνει και το επόμενο GP συνεχίζοντας την αποκατάσταση των τραυματισμών του

Ο αναβάτης της Aprilia θα παραμείνει εκτός αγωνιστικού χώρου και στο GP της Πορτογαλίας, καθώς η ανάρρωσή του συνεχίζεται.

Η Aprilia Racing επιβεβαίωσε μέσω σχετικής ανακοίνωσης της ότι ο Jorge Martin θα χάσει το GP Πορτογαλίας για να συνεχίσει την ανάρρωσή του. Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τότε που ένα ατύχημα στο Tissot Sprint στην Ιαπωνία, γεγονός που τον οδήγησε σε κάταγμα της κλείδας του, χάνοντας το υπόλοιπο του Motegi, καθώς και την Ινδονησία, την Αυστραλία και τη Μαλαισία.

Με τον αναβάτη της Aprilia να έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν θα αγωνιστεί στην Πορτογαλία, το ερώτημα πλέον αφορά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Valencia αλλά και τις δοκιμές μετά τον αγώνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon