.
Τρίτη, 11 Μαρτίου 2025 12:48

FIM - Πρόσκληση για υποψήφιους διοργανωτές του παγκοσμίου Hard Enduro

Μετά την οριστική απόσυρση του ως τώρα διοργανωτή του πρωταθλήματος, αναζητείται αυτός που θα σώσει την παρτίδα σε λιγότερο από δύο μήνες.

Λίγο πριν κλείσει το 2024 η βόμβα της εταιρείας WESS Promotion να δηλώσει οικονομική αδυναμία να διοργανώσει και φέτος τα FIM Hard Enduro World Championship και FIM Hard Enduro World Cup - μετά την αιφνίδια αποχώρηση κεντρικού χρηματοδότη της τον περασμένο Δεκέμβρη, βλέπε KTM Group - ακολούθησε μια δίμηνη παράταση κατά την οποία αναζητήθηκαν πυρετωδώς πόροι που θα εξασφάλιζαν πως το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συνεχίσει ως ήταν προγραμματισμένο.

Αφότου και αυτή αποδείχθηκε άκαρπη, η WESS Promotion αποσύρθηκε οριστικά από το Hard Enduro και πλέον η FIM καλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψήφιους που θέλουν και μπορούν να αναλάβουν αυτό το έργο, προφέροντας ένα πολυετές συμβόλαιο που ξεκινά από τη φετινή σεζόν (2025) και θα έχει ισχύ ως και το 2034.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνουν την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους προς τον κύριο Ludovic Agassiz της FIM στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους και μια επιστολή που θα ανακοινώνει την υποψηφιότητά τους.

Βρείτε εδώ την αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος της FIM

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαρτίου 2025 12:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon